Štvrtok, 6. Októbra 2011, 17:55
zdravim vsetkych priaznivcov a nadsencov BMW
chcel by som si kupit BMW 325i E90 moje prve :), uz som sa docital dost uzitocne veci na tomto fore v teme rada pri kupe, ale este by som Vas poprosil o nejake rady na co si treba davat bacha a ako sa pri E90 pracuje s BC je to podobne ako pri E36? toto som si nasiel na nete http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus dal som si to prelozit a som sa doscital, ze na odblokovanie celeho BC treba nejake cislo prelozene: V tomto bode hlavnej ponuky sú k dispozícii: 01, 02 a 19. prístupu k ponukám ostatných kód.
Tento kód možno nájsť v ponuke 01,00 a musí byť počítané ako vyplýva z čísla podvozku
Povedzme, že číslo sa zobrazí XX12345, budete mať za posledných 5 číslic (12345, v tomto prípade), a pridať všetko, takže 1 +2 +3 +4 +5 = 15. Význam odblokovací kód je 15. Pre zadajte odblokovací kód, choďte do hlavného menu 19, a čakať, až sa spýta na kód odomknutie. Teraz stlačte tlačidlo, kým sa prečíta kód odomknutia (15 v našom príklade ), a na obrazovke "lock: off." Teraz, všetky ponuky sú k dispozícii..... je to tak??? som to este nikdy nerobil tak neviem ci sa mi to podari a ako tam napisem to cislo???vsetko sa robi tlacidlom na vynulovanie tachometra???
dufam kupim dobre
dakujem za rady ...