... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BAVORAK009
Autor témy
Auto: BMW E36 328i cupe
Kraj: Bratislavský

problem z lavym brzdovym svetlom na e 39.

Utorok, 11. Marca 2008, 15:45

Ahojte chalani mam mensi problem.Nedavno sa mi rozsvietila kontrolka na palubke ze mi nesvieti lave brzdove svetlo,tak som si myslel ze je to len v ziarovke problem ale nieje.Ziarovku som vymenil a stale nesvieti.Pozrel som aj pistku ale ta je dobra a keby bola zla tak mi nesvieti ani prave a stredne ci sa mylim?na e 39 je len jedna poistka na brzdove svetla je tak?Viac som ich tam nevydel :roll: .Cize ziarovka ok a poistka tiez ok viete mi poradit?dakujem za pomoc :wink:

slamec

Utorok, 11. Marca 2008, 16:01

zla zasunutý konektor do svetla, sutdený spoj, porušený káblik, ...

alebo zlé ukostrenie, ale to by ti nesvietilo nič na tej strane

BMWpositiv

Utorok, 25. Marca 2008, 12:05

Presne tak, ja som mal podobny problem s pravym zadnym svetlom...
Teraz som to cez vikend konecne poriesil. Skus odpojit konektor (malo by to byt 6-kablov) a pozri sa ci nahodou nemas zalomeny konektor-samca. Zrejma budes musiet pouzit baterku, je to zle vidiet, lebo konektory su zapustene viac dnu. Ak to je v poriadku, tak potom budes musiet premerat vsetkych 6 kablov pri zapnutych svetlach, ci ti tam ide stava. Ak ani to nepomoze, tak budes musiet navstivit niekoho, kto sa vyzna v auto-elektrike... :wink:

BAVORAK009
Autor témy
Auto: BMW E36 328i cupe
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Marca 2008, 15:08

BMWpositiv napísal:
Presne tak, ja som mal podobny problem s pravym zadnym svetlom...
Teraz som to cez vikend konecne poriesil. Skus odpojit konektor (malo by to byt 6-kablov) a pozri sa ci nahodou nemas zalomeny konektor-samca. Zrejma budes musiet pouzit baterku, je to zle vidiet, lebo konektory su zapustene viac dnu. Ak to je v poriadku, tak potom budes musiet premerat vsetkych 6 kablov pri zapnutych svetlach, ci ti tam ide stava. Ak ani to nepomoze, tak budes musiet navstivit niekoho, kto sa vyzna v auto-elektrike... :wink:

Dakujem pekne za radu zavada odstranena :wink:

lajooriginal

Utorok, 25. Marca 2008, 17:19

a kde bola ta zrada?

dedo.miki

Utorok, 25. Marca 2008, 18:42

lajooriginal napísal:
a kde bola ta zrada?

V konektore.
Nakolko vadil podpis adminovi tak sa tu majte dobre -ja tu končím. Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných