... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

dimensionone
Autor témy
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Pripojenie externej antény k dvbt tuneru

Piatok, 26. Augusta 2011, 06:52

Ahojte,

na E61/2005 mám DVB-T tuner, keď stojím, tak sa dá pozerať ale akonáhle sa pohnem, tak sa signál stráca, obraz kostičkuje, je to nepoužiteľné. Myslel som, že keď Towercom v Bratislave pridá na výkone vysielačov ako to urobil v posledných dňoch, tak sa to zlepší, no je to rovnaké :(, tá interná anténa je asi dosť slabá.

Mám aj externý prenosný dvd prehrávač, ktorý má aj DVB-T, keď k nemu pripojím dodávanú externú anténu, tak ide krásne obraz aj za jazdy.

Dá sa externá anténa pripojiť aj na integrovaný DVB-T? Má nejaký vstup na anténu, alebo je treba orignál cvinúť a prirobiť vývod na externú anténu. Ak s tým niekto máte skúsenosti, podeľte sa ako na to.

Užívateľov profilový obrázok
john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Re: Pripojenie externej antény k dvbt tuneru

Sobota, 8. Októbra 2011, 09:29

za jazdy ti to bude vždy na DVB-T kockovať, nespravíš s tým nič, ani externa anténa to neporieši, možno ti to ide, ale tak akurát po meste,pretože je tam silnejší signál,alebo v blízkom okoli vysielača...takže moja rada, ak chceš sledovať TV, tak pekne odstav... :D

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Sobota, 8. Októbra 2011, 13:07

este napis ci ten dvbt tuner mas original alebo dorabany... cinsky dvbt za 50 eur s dvomi antenami zvladne v pohode 120km/h kedy sa da na to este pozerat

dimensionone
Autor témy

Utorok, 18. Októbra 2011, 13:06

Nuž je to originálny tuner, práve preto som trochu smutný. Navyše, keď niektorí aj tu na fóre píšu, že dorábané tunery idú bez problémov aj pri 100 km/h :cry:

unreal
Auto: BMW X6 30d 2010
Kraj: Trnavský

Sobota, 29. Októbra 2011, 17:42

Ahojte

Dá sa do BMW X6 domontovať nejaký DVB-T tuner. Mám tu len ten menší display bez nevigácie.

vďaka

dimensionone
Autor témy

Nedeľa, 6. Novembra 2011, 15:28

Jasné, že sa dá, pozri si na fóre príspevok k pripojeniu usb do idrive. Tam som dal aj linku na externy tuner

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 40 neregistrovaných