... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:ak mas v aute presne taky isty design menu ako je na obrazku tak ta nepotesim, navigacna jednotka (mechanika) v kufri ti vypovedala funkcnost a isla do eletronickeho neba... to co vidis na obrazovke je menu z TV/videomodulu
ak mas chut robit pokusy vyskusaj jej dat precitat CD s navi operacnym systemom, ak sa ti ani potom nerozbehne je sanca na zachranu velmi blyzka nule
ak checs poradit kde zohnat MK3 pripadne MK4 naviaciu tak sa skontaktuj na e46 cz fore s kamilom: http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=13218 ale nieje zrovna najlacnejsi
moznost pozerania tv aj teletextu za jazdy vieme odblokovat ale bude ti to k niecomu platne len ak mas hybridny tv/videomodul
KiKo330D napísal:
no super.Ale ďakujem za "negatívnu" odpoveďa môžem tam teraz dať aj mechaniku MkIV? bude to fungovať? resp v čom je lepšia ako MkIII, či len v tom že vie čítať DVD?
a ohľadom telky: to by mi nejak nevadilo že nemôžem pozerať za jazdy, to len kvôli spolujazdcom ale nieje to nejaké dôležité, skôr by som bol rád keby mi niekto poradil kde by som mohol zohnať DVB-T najlepšie niekto kto už nejaký modul použil. Ďakujem
eko.fresh napísal:Ja by som rad vedel co je DSP... Code viem co je ale ja to tam nemam ani DSP... ani Aux vent. (predpokladam ze to je nejake Webasto ?? ice.blade porad ak vies![]()
Dik
KiKo330D napísal:takže televíziu môžem pozerať po investícii cca 600€?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Firestar napísal:Ja mam tiez v aute analogovy tv modul a zhanam riesenie, ako co najlacnejsie vyriesit dvbt. Riesenie od Ice.Blade sa mi paci a tu mam jednu otazku aj na neho. Daju sa zohnat uz hotove kable na vstup na RGB+MONO audio, alebo to treba vyrobit? Je na to niekde postup ako to vyrobit a zapojit?
Otazka na vsetkych: Vie to niekto spravit v PO pripadne okoli?
Firestar napísal:Drzim ti palce v hladani navigacky. Skus popozerat aj na ceskych strankach (pripadne vygooglit). Ja som sa raz dopatral do firmy v Prahe, kde mali volny az 5 navigaciek MK4 (myslim, ze cez seznam.cz). Bohuzial cislo a ani adresu uz nemam, nakolko som navigacku nasiel v SR.
lubomt napísal:caute chalani a nemohla sa mu znecistit iba optika? Neviem ako to funguje, ci sa ma vzdy navi zobrazit v menu alebo nie, ale ak nema elektronicky poskodenu navigaciu tak casty problem byva znecistena optika. ALe ak odisla a tym padom ju nenacita do menu, tak jesne ze smola... Poucte ma
KiKo330D napísal:ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede. v podstate tá mechanika dá sa vložiť CD aj vybrať aj bliká ale neviem nieje v menu tá položka.či sa to nedá vyčistiť alebo niečo také... inak aj wechsler mi niekedy zblbne, prestane hrať cd a ani nenájde nič, musím otvoriť kufor, vybrať CD a vložiť späť a načíta, tak či tam nebude nejaký nafigu kontakt alebo čo
KiKo330D napísal:ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede. v podstate tá mechanika dá sa vložiť CD aj vybrať aj bliká ale neviem nieje v menu tá položka.či sa to nedá vyčistiť alebo niečo také... inak aj wechsler mi niekedy zblbne, prestane hrať cd a ani nenájde nič, musím otvoriť kufor, vybrať CD a vložiť späť a načíta, tak či tam nebude nejaký nafigu kontakt alebo čo