... všetko o BMW ...
Opravy, repasy, servis,demontáž a montáž,výmeny olejov v automatických prevodovkách,adaptácia,diagnostika. Všetky typy osobných automobilov. Robíme komplet servis automatických prevodoviek, skoro všetky diely skladom, opravy a repasy prevodoviek zväčša do 3-4dní, diagnostika závad. Robíme aj automatické prevodovky vo veteránoch. Bližšie info na tel.č. 00421 908 777 779 Ľubo Križák, 00421 918 732 670 Juraj Šedaj Adresa: PRÍBOVCE 25, okres MARTIN
Andy7391 napísal:Zdravim pani,
potreboval by som poradit, aby ste mi odporucili nejaky dobry servis na BMW na vychode SR (najlepsie nejakeho garazmajstra na BMW) V origo servise v PO sa spravaju ako polobohovia a ich vykony su amaterske :-/
A este podotazka, myslite ze je potrebne vymenit olej v automate E61 525xd r.v2008, veeeelmi vysoky najazd kmA ak ano tiez je niekto kto sa tym zaobera? Lebo ja fakt autorizovanemu servisu neverim
Dakujem za odpovede
Andy7391 napísal:Zdravim pani,
potreboval by som poradit, aby ste mi odporucili nejaky dobry servis na BMW na vychode SR (najlepsie nejakeho garazmajstra na BMW) V origo servise v PO sa spravaju ako polobohovia a ich vykony su amaterske :-/
A este podotazka, myslite ze je potrebne vymenit olej v automate E61 525xd r.v2008, veeeelmi vysoky najazd kmA ak ano tiez je niekto kto sa tym zaobera? Lebo ja fakt autorizovanemu servisu neverim
Dakujem za odpovede