... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
shackey
Autor témy
Auto: e46 320 Ci M54 kabri
Kraj: Žilinský

e36 318 ti Compact 99 Pristrojova doska neukazuje teplotu...

Pondelok, 1. Augusta 2011, 14:08

Cafte chlapi. Na mojom kompakte mi pristrojovka neukazuje teplotu motora,hladinu paliva,otacky. palimomer blbol aj pred tym ale ked som po nej klepol ta sa to vzdy napravilo ale posledne dva dni okrem tachometra a displeja nejde nic a na buchanie nereaguje. Auto sa neda ani odignostikovat. Neda sa dostat do pristrojovky ani do motora DME no proste nikde.Pred tym to slo bez problemov.Diagnostika je v poriatku skusal som hu na inom bmw a ide bez problemov. Vie mi niekto poradit kde mam hladat problem ? Za kazdu radu velke dik :shock:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Re: e36 318 ti Compact 99 Pristrojova doska neukazuje teplot

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 21:36

treba ads interface potom sa dostanes aj do budikov aj do dme :wink: ....inac skontrolovat kabliky do pristrojovky podla schemy...a potom skusit na vymenu inu pristrojovku
E36 compact 316i           (||||)(||||)

shackey
Autor témy

Nedeľa, 21. Augusta 2011, 13:12

johnyfly1 napísal:
treba ads interface potom sa dostanes aj do budikov aj do dme :wink: ....inac skontrolovat kabliky do pristrojovky podla schemy...a potom skusit na vymenu inu pristrojovku

Ale ta diagnostyka sla na tom aute pred tym bez problemov . Dalo sa dostat do DME ado pristrojovky. Dnes sa stym budem bavit tak uvidime.

shackey
Autor témy

Pondelok, 22. Augusta 2011, 12:57

Pomerali sme to ,stava na pristrojovke je ako ma byt , takze poistky a kable su v poriadku . Ostava uz len vymenit pristrojovku. Len by ma zaujimalo ked vymenim pristrojovku z takeho isteho auta ci bude fungovat normalne iba km nebudu sediet ci ?????

shackey
Autor témy

Streda, 7. Septembra 2011, 14:02

Tak pristrojova doska je vymenena ,budiky idu ako maju ale auto sa stale neda diagnostikovat . Vyhadzuje mi to error 13 Data transmission to control unit disturbed . Auto nema On Board Computer.Pred tym ako sa pokazila pristrojova doska auto sa dalo diagnostikovat bez problemov . Vie mi niekto poradit kde by som mal hladat chybu ? Za kazdu radu dik :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných