Zdravím všetkých,pred nedávnom som sa stal hrdym majiteľom BMW e46 316i ktorý som kúpil za super cenu. Cena je samozrejme spojená so stavom vozidla takze budem musieť ďalšie love vrazat jednak do veci čo som už postrehol a tiež do veci čo nastanu..v téme názorov na servisy BMW som sa docital o autorizovanych servisoch na ktoré mat jednoducho nebudem. Otázka teda znie ako je to v bežných servisoch? Dá sa predpokladať že sa mi o mOjho milacka patrične postarajú alebo tieto autá robiť nechcú / nevedia? Pripadne aké sú možnosti zhanania náhradných dielov inde ako v oficiálnych predajniach? Za každú radu budem vdacny
1. Diely kupis v sekcii predaj nahradnych dielov 2. Diely mozes zakupit napr. od martina46, ja od neho beriem a zatial max. spokojnost www.autotechnik.sk 3. V podstate by bolo fajn ak by si si prestudoval forum ak budes mat nejaky problem a je dobre si najst nejakeho cloveka z klubu ktory sa vyzna a je z tvojho okolia. Osobne servisov auto nedavam kedze sa mi to uz viac krat nevyplatilo. Mne robi auto typek z Trnavy a zatim spokojnost
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Parada, super, ze si kupil . Mozno by som si na tvojom mieste zalozil pribeh v "Pribehy nasich aut". Resp. sledovat a prispievat v sekcii E46. Tuna v technickom okienku sa ti to strati.. Je tu kopec ludi co su ochotni poradit, pomoct. Maju aj 316i a ti su idealni na vymienanie skusenosti.