... všetko o BMW ...
fOE napísal:Zdravim,
cakaju ma na E46 328i, sedan, rok 2000, s "226 - SPORTS SUSPENSION SETTINGS" tlmice a mozem zohnat Sachs Advantage aj B8 za podobnu cenu (sachs predne o 20E/kus lacnejsie a zadne o 25E/kus lacnejsie takze cca 100E menej na vsetkych v prospech Sachs.
Odporucene mi boli obe znacky, Sachs su fakticky OEM diel, Bilstein B8 alternativa od Bilstein![]()
No jednoducho, ake mate skusenosti: vydrz, tlmenie, "sedenie na ceste"? Oplati sa priplatit za Bilstein B8?
fOE napísal:Diky za odpoved.
No pokial viem tak na m-technik maju ist B4 pre m-technik alebo potom B8 (viz obrazok dole), B6 su len standartne dlhe no tvrdsie tlmice => svoj ucel splnia no nieje to ideal (bo su dlhsie takze aj v klude su trocha stlacene => je mozne ze skor odydu). Ak sa pletiem opravte ma.
Cena je pri B6 vs B8 tak v pohode ze neriesim.
Kazdopadne vdaka za tipzatial to mam 2:0 pre Bilstein (aj moj mechanik mi doporucoval B8)
Inak zo stranok Bilsteinu:
jararak napísal:dlzka b4=b6, tvrdost a technologia b6=b8, b4 su len nahrada za klasicke tlmice, b6 su plyno-kvapalinove specialnej upside down konstrukcie, ked toto zlomis, si macher, piestnica je 2x tak hruba.
sachsy nemozu byt hovna ked sa davali origo do mpaketu a mtechniku\
sportfahrwerk - znizenie 15/15 ale len tlmice a pruziny su pouzite ine
mtechnik - kompletny podvozok - cize aj stabilizatory ine - v tvojom pripade by som sa pozrel po nejakom serioznom nacini - HR, eibach alebo z ///M - tam sa davali najtlstejsie
ice.blade napísal:
tym ze das B6 a 15/15 znizenie nic nepokazis ale ako to bude "vysoko" je tazko odhadnovat