... všetko o BMW ...

stangto napísal:Zdravim,
zatial nevlastnim ani som nevlastnil bmw ale rad by som aby sa to zmenilo.. najviac som rozmyslal nad 320d e46 do 5000euro ale na moje pocudovanie som zistil, ze v tej cenovej relacii sa da kludne kupit 525 alebo 530d v lepsej vybave... zaujimalo by ma, ako je to mozne? je to tym, ze 5-ky su omnoho narocnejsie na servis a preto sa ich chcu ludia zbavit za relativne malo eur? cital som si fakt odradzujuce clanky o tych e46 pred FL ktore ma znechutili, ako je to s 5-kovou radou? poradte prosim, do bmw som zelenac kazda rada mi pomoze usmernit ma.

) chod kludne po E39, naklady su o nieco vacsie, ale nie je to az take tragicke a za to pohodlie a vacsi priestor to urcite stoji, napr. 530i resp. 530d uz vie celkom slusne rozhybat aj taku 1,7 tonovu lokomotivu a v spojeni s M podvozkom je to velmi slusna sportovo-komfortna kombinacia...
 ) chod kludne po E39, naklady su o nieco vacsie, ale nie je to az take tragicke a za to pohodlie a vacsi priestor to urcite stoji, napr. 530i resp. 530d uz vie celkom slusne rozhybat aj taku 1,7 tonovu lokomotivu a v spojeni s M podvozkom je to velmi slusna sportovo-komfortna kombinacia...](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

peto103 napísal:suhlasim s chlapcami. za 5 litrov tak maximalne E36.
a samozrejme pravidelný príjem. často sa stáva, že si nejaký študentík kúpi také auto ,nie je príjem a z auta sa buď stáva nehnuteľnosť, alebo jazdí na slickoch