... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dida napísal:No ja ho mam 3. mesiac, z toho 2 bolo v servise. Ja som na nom jazdila cca mesiac... Majitel auto kupil v AT, doniesol ho, pozrela som ho, pacilo sa mi, boli sme ho vyskusat... Vsetko vyzeralo byt ok. Ked som ho kupovala, bol umyty motor a pod kapotou bol nasiaknuty olej (vraj to umyvali este v AT), vraj zle tesnenie, ale to sa vymenilo aj dosticky, filtre... (cca 10) Ale aj tak to dobre netesnilo a stale tlacilo olej. Prihlasilo sa, zaplatila poistka na cely rok... Po mesiaci (necelom - cca 3000 km) nieco zacalo rapkat a tak som to zobrala do servisu. Byvaly majitel auta vedel o tom, ze je v servise.. Ti chalani su sikovny... nevedeli najst chybu, bolo to na diagnostike, jeden valec v palivovom cerpadle nesiel.. Ked sa to spravilo, cakalo sa este na jednu suciastku, tu poslali 3x inu ako mala byt, tak sa cakalo na spravnu... A ked uz vsetko bolo, zacali to skladat a viem len tolko, ze nieco bolo s klukou a nieco je posunute o 0.5 cm a neda sa to nasadit, takze treba cely motor vymenit. Velmi som sa auticku tesila a teraz toto... no som proste strasne sklamana a nastvana.. Je mi to velmi luto a neviem co s tym teraz spravit...
Helldiver napísal:To ze je auto v servise 2 mesiace hovori samo za seba, to je uz ina neschopnost... Ani trojkolku by som im tam nenechal...
Dida napísal:No zmluvu mam, je to klasicka kupno-predajna zmluva... Je to moje prve auto co som kupovala... Je to 05/96. Malo to nabehanych cca 160000 km (ak nebolo pretocene...). Pozeralo ho par chalanov co maju BMW... aj sme ho skusali... A ten olej vraj predtym dolievali a nezavreli veko... preto umyvali motor.. a tak ho uz doniesli z AT... tam dlho stalo a aj v pohode nastartovalo.. Jeden mechanik ho hned aj pozeral ked sa donieslo, menili sa na tom veci (dosticky, filtre...). A co sa tyka chalanov v servise kde je teraz, viem ze nemaju dovod, nic som neplatila a ani nebudem... takze nemaju dovod vymyslat si, lebo na mne nic nezarobia... a aj pre to to dlhsie trvalo...