... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

poradi niekto s motorom? rapoce

Streda, 27. Februára 2008, 20:27

no pani uz som na inych forach skusal a nic, moje rozvody na m50 vanos su uz asi na vymenu, mam ale podozrenie na hlavu, popripade na vanos, da sa to zistit bez rozobratia, napr nejakym charakteristickym zvukom? pri 2000ot do 3000ot za studena vydava divny rapotavy zvuk, po zohriati prestane rapotat a neviem ci to je sposobene tymi rozvodmi, vanosom alebo nebodaj vacka odchadza. podotikam ze po nastartovani hydrostely zaklepu a do par sekund stichnu ale to je normalne pokial viem...
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Drobec

Re: poradi niekto s motorom? rapoce

Štvrtok, 28. Februára 2008, 00:34

dasto napísal:
no pani uz som na inych forach skusal a nic, moje rozvody na m50 vanos su uz asi na vymenu, mam ale podozrenie na hlavu, popripade na vanos, da sa to zistit bez rozobratia, napr nejakym charakteristickym zvukom? pri 2000ot do 3000ot za studena vydava divny rapotavy zvuk, po zohriati prestane rapotat a neviem ci to je sposobene tymi rozvodmi, vanosom alebo nebodaj vacka odchadza. podotikam ze po nastartovani hydrostely zaklepu a do par sekund stichnu ale to je normalne pokial viem...

No moze to byt vela veci. Radsej si to hod na diagnostiku a necakaj ako ja kym sa Ti definitivne nieco neodpali. Mne to tiez klepalo za studena a pri diagnostike zistili, ze sa mi do oleja dostal benzin. Neviem sice ako, ale pruuuser... :roll:
BMW 316i - E36

stachobmw5

Štvrtok, 28. Februára 2008, 18:44

ked to robi za studena,tak neviem,vanos pocut po zohriati,ked je olej redsi a rozvod by to robil asi stale,nie iba za studena.trebalo by to pocut,aky je to zvuk...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných