... všetko o BMW ...
PepeBMW napísal:Caute, siel som na STK do ZA (hned tam na zaciatku pri autobazare) pocul som ze je tam vraj pohode personal a bude sa dat prejst aj zo starsim bavorackom E34....no natrafil som na buzeraciu I. stupna, ked ma poslali smutneho domov s papierom v ruke ze vozidlo nesposobile![]()
![]()
nasli mi 3 veci a to ze:
1.rucna brzda nema taky brzdny ucinok ako by mala
2.blikajuci airbag
3.a rozmer pneumatik nesedel....mal som obute 15'' 195/65...a v papieroch mam 15'' 225/60
cista buzeracia, to uz snad mohli ocko prizmurit ved by som mu dal na kavustacilo zmurknut a ja by som vedel co sa patri....no nepomohlo mi nic....nedal sa presvecit, uprosit ani uplatit....proste ma vyriesil slovami: bohuzial neda sa nic robit ..ved opakovana STK do mesiaca nie je u nas az taka draha
...spravte si co mate zle a pridete nabuduce ....no tak dik.
Takze zajtra kupujem brzdove celuste na tu rucnu a idem to prehodit .
S tym airbagom spravim to, ze vyberem ziarovku z palubovky a hotovo, uz nic nezablika.
No a to posledne je to, preco tu vlastne pisem...
Potrebujem velku laskavost od nejakeho ochotneho BMWclubaka najlepsie z MT alebo ZA..a to pozicat 15'' 225/60 5x120 a ET maximalne 20....., aby mi preslo auto cez STK ...pozyvam na pivko alebo aj porylujem zahradu tomu kto mi pomoze.....napiste mi prosim niekto ...bolo by to len na otocku....prezul by som to u teba, siel spravit STK a prezul naspat ....dufam, ze sa niekto ochotny najde ...koli takejto veci si ist zapisat tie 195/65ky co mam do papierov, to by bol snad len zly sen.....nenechjte ma prosim v takychto srackach ..dakujem