... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

deffusse
Autor témy
Kraj: Prešovský

rada s kupou BMW 5 touring (r.v.07)

Utorok, 21. Júna 2011, 14:28

Dobry den, poprosil by som vas o radu s kupou auta podla inzeratu
http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 85151.html

Auto je dovezene z talianka, no na prvy pohlad vyzera byt v dobrom stave. Je pravda ze bmw z talianska nebrat za ziadnu cenu? Popripade by som bol rad ak by ste sa poradili so mnou o skusenosti s dotycnym predajcom, ak nejake mate. Auto nie je uplne najlacnecnesie, no nerad by som jeho unahlenou kupou urobil chybu. Za akekelkovek rady vam vopred dakujem.

P.S.: auto je v premna dostacujucej vybave a motorizacii, zrejme ho pred moznou kupou este vytiahnem na diagnostiku do servisu BMW. Co sa tyka servisnych udajou, je potrebne vymenit brzdne dosticky, olej a filtre podla informacii v servisnej knizke.

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Re: rada s kupou BMW 5 touring (r.v.07)

Utorok, 21. Júna 2011, 17:33

neviem ako je to pri tychto 530d e61tkach ci maju vsetci taliani predohrev motora urcite si to chod dat na diagnostiku a tam ti to vycitaju ci to ma a ci funguje.. (ak to maju vsetky 530d v zaklade vopred sa ospravedlnujem. Nemate to niekto potvrdene ?)
nie je to horibilne potrebna vec, ale potesi to a motor sa aj odvdaci v zime

stastnu ruku prajem
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 22. Júna 2011, 07:55

webasto nemaju E60/61 standardne..ale pokial he nevyzaduje, tak to predsa nie je problem...

co je ale troska podrozrive mne...tak ked pozries tieto auta v nemecku [rovnaka motorizacia, rok vyroby, cca kilometre a vybava] tak sa hybu vo vyssich cenach...okrem par najlacnejsichc kuskov....ked k tomu priratame, ze importer si na to este nieco prihodi [prirodzene svoja marza a dovoz], tak to auto museli kupit za vyrazne nizsiu cenu, ako tieto auta bezne maju..

cize nevravim, ze to automaticky musi znamenat, ze je s nim nieco v neporiadku...len ja osobne som v tomto velmi podozrievavy...
zober to na diagnostiku, daj to poriadne preklepnut mechanikovi a uvidis...vela zdaru..
urcite sem potom napis ako si dopadol! :)
takyto podobny kusok teraz zhanam aj ja
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Júna 2011, 19:53

predohrev a webasto su dve rozdielne veci
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných