... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

E36 compact - hruška alebo nie ?

Sobota, 18. Júna 2011, 22:38

Ahojte. Niekde som sa dočítal že skracovanie sania mení výkon. Podla toho článku pri hruške sa zdvihne krútiaci moment a zmenší maximálka. Najlepšie je keď sa dá filter origo z tých spešl vlákien. Ako to je podla vás?
BMW is my dream and my way.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: hruška alebo nie ?

Nedeľa, 19. Júna 2011, 06:43

ako sa ti zmensi maximalka? jedine inym diferakom...a jedine ze by to vo vyssich otackach netahalo co je podla mna trosku kravina :roll: koli par konikom sa to podla mna neoplati, trosku to spravi na zvuku a trosku skrati zivotnost motora :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i

Nedeľa, 19. Júna 2011, 10:59

práve preto sa pýtam tu . Ani mne to nešlo moc do hlavy.
BMW is my dream and my way.

JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 19. Júna 2011, 11:31

Ale ano, hruska je velmi dobra ale ani ceresna nieje na zahodenie, hrusku pijem s vineou a ceresnu zo sprajtom :thumbup:
Ale nie, pochopil som :oops: ...hovorovo sa to vola siska (nie taka co sa fajci )
Co sa tyka vykonu tak to je diskutabilne a zavisi od dalsich veci ako je dlzka sania, tepelna izolacia a pod, ale vo vecsine pripadov po montazi sport. filtru sa znizi krutak v spodnom pasme otacok, to je tam kde ich pri beznej jazde najviac potrebujeme ale vo vysokych otackach ho zasa prida, to je tam kde policajti davaju pokuty :( nehovoriac o tom ze ked nieje tepelne odizolovana a saje teply vzdush tak ubera vykon v celom pasme otacok.
a co sa tyka cistoty nasavaneho vzduchu tak pokial budes mat sisku osetrenu tak ako ma byt (specialny olej) mala by este lepsie filtrovat nasavany vzduch (samozrejme pokial nemas sisku z lidla za 5 ecok.
Ale keby si dal hladat tak sa dozvies viac aj bez novej temy.....
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Re: E36 compact - hruška alebo nie ?

Štvrtok, 7. Júla 2011, 10:11

Ako zo skusenosti nechat seriovy filter max. dat vlozku. Spravi to zvuk a tym sa zda ze ide lepsie auto, no chujovina. Tak isto ide a o politra spotreba hore. Odkedy som vybral sisku tak je to lepsie, stratil sice ten sialeny zvuk R6 ale spotreba dole a mne sa viac paci ten klasicky zvuk. :twisted:
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

BouBou
Auto: 318i E30 Turbo M10

Re: E36 compact - hruška alebo nie ?

Nedeľa, 10. Júla 2011, 15:06

kukni moj pribeh - poslednych par stran tam toho info mas habadej
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných