... všetko o BMW ...
GhostSK napísal:Ahojte.
mam taky problem.
isiel som na aute.,,behal som klasika hore dole sotjim na semafore rozbehnem sa daval som 2ku idem si zrazu zdechlo.
nenaskocil oani na 10 sup tak som ho odtlacil preslo asi 30 minut az hodinka startujem nic nic potom ako keby chytalo takto to islo dalej a chytili asi na 3 az 4 krat behalo secko ok pridam plyn secko OK vypnem motor o 30 min. startujem a od vtedy nic ani bohovy kukal som cerapdlo na nadrzi teda v nadrzi odpojil som hadicku a benzin tecie aj ten ventil som odpojil co je na vstrekoch ak oodvzdusnovak a stacil som ventilcok a ide benzin...no auto nenaskoci toci toci a nic neviete mi help? este som nekukal palivovy filter a ani snimac klukovej hriadele alebo cnimac vacky moze to robit to? pls help. dakujem.
nekto s diagnostikov pls? aj zaplatim som z KE dakujem pekne.
GhostSK napísal:no mal som skoro prazdnu nadrz tak som tankol na OMV 95ku aspon myslimze benzin a isiel som v pohode kusok pobehal postal zase kusok pobehal postal a ked som isiel hore po idlisku naspat dole stal som na cervenej odbocil som hodil 2ku auto ako keby nemalo vykon zdochl oa od vtedy ne a ne naskocit.
po hodine skocilo ak osom pisal poturoval som secko fasa ale potom startujem asi o - mi na nic a doteraz ani bohovy natocit...cerpadlo tlakuje a podla mna dost ale filter som nevidel nevedel som ho najstdiky dodi zajtra kukneme ten filter.
odvzdusnovanie na rampe vstrekov ma benzin ked som vysruboval srubu teda ten kryt na nom a stlacil ventil aj slabsie curilo to silnesje mi uz vystreklo.
neviem co to moze byt. ako myslis naprzdno? ked topcim ani chyru nic ani nic po tom ze chita proste len toci a toci ale ziaden naznak ze to chita aspon trosku na 1%....![]()
ak dobre pamatam je tam neaka sracka a nie bosch![]()
diky jozko pokukam zajtra ja som ho s baterkou uz nevedel vecer najst.
inak snimac asi na teplotu ci co je to ved vies dodi pri svetlomete na chladici co je su ujebane 2 nozky uz tam je len jedna
SNIMAC MAM
diky za rady
jararak napísal:nem filter ale snimac teploty nasavaneho vzduchu - pri 150 stupnoch auto nenastartuje
c14
Intake manifold system - BMW parts catalog
GhostSK napísal:jarko...dakujem velmi pekne mas to umna...lucky a ak onajdem snimac kluky ? :) alebo snimac vacky? :)
srs neviem to najst na ETK![]()
pojdem kupit senzor tej teploty a double senzor na chladic plus palivovy filter bosch :)
dakujem ak niekto ma este napad rad ho privítam
PS: ako si overim ci je OK imobilizer?? :)
nemam to dat komu okrem jararaka na diagnostiku
budto nekto nema cas alebo je nekde mimo KE
GhostSK napísal:nebude mat nikdy ale je odfajcenystale ukazuje 150stupnov celsia....este kukam snimac kluky pekna palka
94euro za snimac kluky sice v auto kelly je to popisane ako generator impulzu klukoveho hriadela
on osice jozko?? :) nevymenis mi to ja sa stym asi budem trapit jak impotent na grupaci
DODIKKE napísal:
JARO SNIMAC KLUKY JE PRI REMENICY NA BOKU A NA HLAVE JE ZA VANOSOM NA PRAVO ::_-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()