Utorok, 31. Mája 2011, 08:11
Hi,
tie lopatky niesu az taky problem. Pokial su tam este vsetky, tak to je ok. Sada na zaslepenie vychadza okolo 70Euro +/-
Prve modely maly konstrukcnu chybu na hydromenici v automate. Ja mam tiez 2004 a automat beha doteraz a to uz mam cez 250.000km.
Hlavne si zober niekoho so sebou kto sa vyzna d BMW a najlepsie kto ma E60/61 aby aspon vedel porovnat ako to jazdi.
Isto sa poobzeraj po peknej vybave a neber prve co pride. Auto s dobrou vybavou sa bude aj neskor lepsie predavat.
Tieto auta maju neskutocnu vybavu od Head Up Displaya az po masazne odvetravane sedacky. Treba hladat pekny kusok.
Min. aby malo xenon, koza, klima, navi, pdc, nejaky ten senzor (svetelny, dazdovy) atd.
Motory 525d a 530d su super. 525 je tiez trojliter, ale ma mensi vykon a je skor na spotrebu. Ale inak super.
530i je vraj tiez vydareny motor a aj ta spotreba je super.
Ja som ho tiez chcel ale v tom case nabola ziadna dobra kombinacia s nim (myslim auto v slusnej vybave) tak som zobral 530d.
Hlavne zobrat nejaky dobry kus, ktory bol pravidelne servisovany.
Servis BMW si vie zapitat celkom slusne peniaze. (Motto: " kto chce mat opice, musi mat aj na banany")
Jazdim ako dochodca za 12l

------------------------------------------