... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

zaniboy napísal:nie predpriprava tam neni..to aj mna nastvalo..lebo to tam kludne mohlo byt..a kable je treba tahat az do palubnej do PC auta..

.. len by som potreboval niekoho ochotneho kto ma zadne v elektrike a bol by ochotny zhodit kastlik a potreboval by som pozret na kablovacku..ked sa mi to podari tak som ochotny to spravit kazdemu kto to bude chcet ale najprv to musim odskusat na svojom..lebo nechcem niekomu inemu nieco dojebabrat..
.. len by som potreboval niekoho ochotneho kto ma zadne v elektrike a bol by ochotny zhodit kastlik a potreboval by som pozret na kablovacku..ked sa mi to podari tak som ochotny to spravit kazdemu kto to bude chcet ale najprv to musim odskusat na svojom..lebo nechcem niekomu inemu nieco dojebabrat.. 
											](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) daj mi mail a ja ti nafotim a presne napisem co treba pofotit a tak..
  daj mi mail a ja ti nafotim a presne napisem co treba pofotit a tak.. 
											 a o maturity sa neboj, je to ľahšie ako nejaká písomka s nejakou debilnou profesorkou
  a o maturity sa neboj, je to ľahšie ako nejaká písomka s nejakou debilnou profesorkou  

bramborak napísal:chalani mozme urobit stretko a pozapajat to spolu. ja to urcite tiez chcem v blizkej dobe urobit, uz to riesim dlho ale zatial márne ...
mam vsetko na to,co treba.