Takže auto pribudlo doma pred 2 rokmy momentálne najazdené 217tis. KM akurát po výmene bŕzd už mu ostávajú len remenice potom vyčistenie sedačiek autoglymom a bude to parádička Pár info o ňom rok 2001 km-217tis. ako som písal vyššie čierna metalíza a fajné kola výbava nieje extra naložená ale úplne postačujúca
pekny kusok, kolesa sa mu hodia. nebolo toto auto prednedavnom na predaj ? preco si ho predaval ?
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW EX BMW E91 330d///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex EX BMW E39 525d Individual///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp
Chalani ďakujem za ohlasy ohladom toho volantu samému sa mi to nepáči,no je to IBA dočasné riešenie kým sa nedá obšiť nanovo čo by mohlo byť asi tak o týždeň. Maiki šmajdovej manke sa velmi lúbi tomu ver a Pity jo bolo na predaj uvažovalo sa o sedme ale nikto neponúkol niakú extra rozumnú ponuku tak ostáva :)
Díky chalani dnes som autu dal úplne mega očistu vyčistil som aj pánty na dverách a všetko okolo auto je čistejšie ako nové a čo sa týka toho volantu Matyson a ostatní dnes som vám vyhovel spravil som foto bez toho poťahu,a objednávam akurát veci od crumara nové ladvinky,emblémy,a led osvetlenie špz potom pridám fotky,dnes zatial len ochutnávky interiéru.
Tak tu sú fotky z dnešného čistenia Nedá mi nespomenúť to že rezerva je čisto nová!!! disk absolútne bez škrabanca a guma taktiež,len je mokrá lebo som ju nastriekal TYRE REPAIR sprejom :)
Prílohy
Motor som poriadne nedočistil už ma boleli ruky :D