Sem se zase podival na "Yes man-a", prolistoval fotky mojeho ex-saloona a nejak se mi zastesklo po ctyrech dverich, nj makovice je vec nevyzpytatelna..
Objevila se tato 325i, nekteri urcite poznaji, nostalgicky na me zapusobil muj byvaly kremovy interier ktery sem mel asi pred 5-6 lety ve svoji uplne prvni e30, je to on, prodal sem ho lumikovi do Decina, ten ho prodal i s autem do Kladna a.. mam ho zpet dojemne
par fotek z mobilu, zbytek zitra
Naposledy upravil/-a kouBaMW v Utorok, 18. Októbra 2011, 10:00, upravené celkom 3 krát.
Zaskrtol som ano, auto krasne ako aj interier, tiez ho mam v sedane a paci sa mi asi najviac zo vsetkych. Ale prosim ta daj to auto trochu viac k zemi, aspon -50mm. Si priklad toho kto mal 6valec tak menej uz nechce okrem M3
moj nazor ano, btw co vyjde takyto fesak v cechach?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Diky, priznam se ty limce taky nejsou muj salek kavy, chtel bych je prodat, pokud se neprodaji tak i kdyz nejsem moc zastancem snizovani tak pujde dolu a hodne (ale to asi tak i tak) Cena byla zhruba jak v inzeratu + cesta (skoro 400km tam), kolikata e30 to je uz ani nevim, ale brzo to spocitam , iSo je v garazi, taky mi hlavou probehla myslenka ze bych ho prodal, ale pokud by se dailycar prodal driv necham si ho (kdyby jste nekdo chtel golfa 4 tdi gti 110kw, napiste )
fešné je celkom :) tie borbet A sú moje najobľúbenejšie kolá :) keď auto padne k zemi tak uvidíš ako sa ukážu. Pekne, len tak ďalej. Už sa teším na videá z koubovej produkcie ^^
diky, co myslite ? snizeni -40 nebo -60 ? 40 mi prijde jako rozumny kompromis, ale vypada to tak "normalne", 60 vypada lip, ale je neprakticke nebo tento snake styl ? http://img172.imageshack.us/f/p1010054pl6.jpg/
Dneska sem prehodil kola na pavuciny, chtel sem ji dat aspon na 15tky, ale na jednech mam slicky a na druhych balony, tak padla volba na 14tky, maji nove pneu, je treba je trochu odrat :)