... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BaDDog napísal:Čauko..., nechce sa mi zakladať dve nové temy tak som to hodil do jednej.., dúfam, že admini nebudu nadávať...![]()
1. Ako sa prejavujú Vadné vstreky (trisky) Comon-Rail na 3.0d alebo 2.0d???
- Diagnostika nič nehovorí, a motor beží plynulo a netrhá ani na volnobehu nekolíšu otáčky..., len sa mi zdá byt hlasnejší...
2. Na jednom BMW som si všimol, že ked brzdí...., lepšie povedané ked chce zastaviť na nulovu rýchlosť, tak mu trhne automat-sekne (je to už Step-tronik)..., je to asi ked preraduje z 2-ky na 1-ku....alebo priamo z aktualnej rýchlosti na 1-ku...
- Čím to môže byť?...olej v prevodovke alebo zlý soft?
Vopred dík..
BaDDog napísal:no myslím že radí aj do 1-ky....a je to cítit to trhanie...ale iba pri tom podradovaní do najnižšej rýchlosti...
Ak sa jazdí normálne...a potrebuje predbiehat...a automat si sam podradí tak je vše zamatovo hladke...
len pri tom uplnom dobrzdení to niekedy dost trhne...inokedy jemne...
paul napísal:Jenže ty filtry pevných částic se zvyknou ucpávat a motor velmi pomalu ztrácí výkon. Já měl na 530d ucpanou jednu větev katalyzátor+Partikel filter. Nový díl okolo 1.000 Euro....ziadne sadze, nic... To su tie, co uz maju filter pevnych castic na vyfukovom potrubi.
mirko608 napísal:diagnostika ti to povie len to musi vediet mechanik kde to ma pozriet to nie ze test motora ale musi pozriet servisne funkcie a pozerat to pod najvacsou zatazou motora zapnuta klima, dialkove svetla a tak