... všetko o BMW ...

a počas celej doby mi to vŕtalo v hlave a nedalo mi to vôbec... Potom som zašiel za frajerkou a povedal som jej: "Zlatino nekúpime to auto?"
 a počas celej doby mi to vŕtalo v hlave a nedalo mi to vôbec... Potom som zašiel za frajerkou a povedal som jej: "Zlatino nekúpime to auto?"   Pár dni som ju ukecával, až nakoniec po minulo týždňovej skúšobnej jazde už povedala áno
  Pár dni som ju ukecával, až nakoniec po minulo týždňovej skúšobnej jazde už povedala áno   . Takže od dnešného dňa som šťastným majiteľom vozidla BMW.
 . Takže od dnešného dňa som šťastným majiteľom vozidla BMW.   

, automatická prevodovka ....
 , automatická prevodovka .... )
)

ceco232 napísal:Fajn auto, ale prezisti si ešte raz rok výroby podľa VIN a potom si to uprav, lebo 3/1997 to nebude.
 Inac datum vyroby mam presne podla VIN:
 Inac datum vyroby mam presne podla VIN: 

HAZARD napísal:pekne auticko nech sluzi dobre sa on staraj...

je na nom ešte moc roboty jak aj na mojom , musime sa snažiť, držim palec
 je na nom ešte moc roboty jak aj na mojom , musime sa snažiť, držim palec  

GOMEZ napísal:pekny tour, ja mam tiež starsti s hrdzou na kufri a na spodkoch dveri , to budem riešiť, a ten rok s ami tiež nezda,ja mam tež 97 a je to uplne ine maska, smerovky, naraznik, a dokonca asi aj volant, ale to som si nei istyje na nom ešte moc roboty jak aj na mojom , musime sa snažiť, držim palec
 nefunguje a ja chcem trubit na debilnych vodicov :-p, packa na smerovky sa nevracia do povodnej polohy (musim ju vypinat sam), musim vymenit zadne loziska (ci co?) - mam ich uz kupene, a este svieti mi kontrolka na airbag a neviem preco ?,... Tak zatial tolko zistenych a pretrvavajucich zavad
 nefunguje a ja chcem trubit na debilnych vodicov :-p, packa na smerovky sa nevracia do povodnej polohy (musim ju vypinat sam), musim vymenit zadne loziska (ci co?) - mam ich uz kupene, a este svieti mi kontrolka na airbag a neviem preco ?,... Tak zatial tolko zistenych a pretrvavajucich zavad  Joj a este tusim klima je mimo, ale ta mi moc ani nechyba (zatial). Tak ale od 14 rocneho auta nemozem cakat zazraky, pokial byvali majitelia neboli fanatici do auta
 Joj a este tusim klima je mimo, ale ta mi moc ani nechyba (zatial). Tak ale od 14 rocneho auta nemozem cakat zazraky, pokial byvali majitelia neboli fanatici do auta   

Milosss napísal:Ludia a nerozmyslali ste nad rozbitim auta, vymenou blatnika, ktory o sebe dal vediet hrdzou, vymenou airbagu za taky ktory sa nasiel a podobne? Auto kludne 97ma moze byt ale po buracke na predok je vsetko vymenene za predFL, mozno v tej dobe najzohnatelnejsie alebo prve co bolo po ruke.
 Mohol by si mi poslat link, kde uvidim rozdiely medzi predFl a Fl? Diky
 Mohol by si mi poslat link, kde uvidim rozdiely medzi predFl a Fl? Diky  

V sobotu menim volant za povodny
 V sobotu menim volant za povodny