... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
azazel9551 napísal:.. nie sitku ale "sitká" boli upchate - mechanik mi povedal.
Neviem teraz, ze comu mam verit, to cerpadlo v nadrzi ktore menil vraj nebolo origo(dost zvlastne ze on prave origo mal skladom), stare cerpadlo ktore malo byt udajne KO som skusal napojit na baterku a fungovalo, no neskusal som ho ponorit do nafty, ci aj cerpa naftu.
Co sa tyka palivoveho filtra, tak neviem aky tam dal - ci origo ci nie.
Kamos mechanik, mi hovoril, ze mozno zly snimac tlaku paliva a preto si system mysli, ze je velky tlak a cerpadlo sa vypne alebo jeho druha varianta : niekde mi taha falosny vzduch a ked je ho uz vela, tak podavacie sa vypne. Vraj mu to mam doniest(najlepsie ked nestartuje - dost blbe, nie?), a ze mi to spravi za 300e - dost blbe od kamosa + este nevie o co ide.
Dolezita indicia podla mna je, ze autom najazdim priblizne 250 km a potom nestartuje - opakujem, nikdy nezdochne, nestartuje po vypnuti a stati.
Mne sa pozdava to rele podavacieho cerpadla, zakazdym ked sa mi to stalo, tak nebolo pocut bzukot spoza pristrojovky(podavacie cerpadlo myslim) a raz sa mi stalo, ze po otoceni kluca do polohy 2 nebolo pocut bzukot, tak som otocil naspat do polohy 1 a spat do polohy 2(asi 4 krat) a islo to - no samozrejme doslo uz len do garaze.
Filtrom to zrejme nebude - ved filter nema nic s vypinanim cerpadla, ci?
Niekde som tu cital, ze je dobre namontovat jednocestny ventil, nech nepada nafta.
A este jedna vec: po kupe auta ked to este startovalo na prvy sup, som pocul cerpadlo - bzukot iba pri startovani, potom sa to hned vyplo, po poslednej navsteve servisu mi to bzucalo aj pocas jazdy.
Neviete mi dat navod ako vymenim rele cerpadla ja - laik? alebo popripade schopneho cloveka v okrese Roznava???
azazel9551 napísal:nie je mi jasne teraz, ci mam vymontovat celu odkladaciu skrinku alebo tu poistkovu, ale hadam to najdem, ale hlavne o tom relatku musim povedat v servise - ved auto je este stale na "pozorovani"![]()
..inak diky za radu, dufam to bude iba rele, lebo VZDY ked pocujem bzukot pumpy, tak auto startuje normalne