Piatok, 18. Marca 2011, 11:12
Zdar, mam taky mensi problem s vymenou silentbloku napravnice. Oba su uz totalne rozomlete. Samotnu vymenu si viem predstavit, je to porovnatelne s e30, len s malymi rozdielmi. Uz som to mal 2-krat rozobrate, na lavej strane je sice ten stred silacu "prirasteny" k tej zavitovej tycke, ale to sa hadam podari vyriesit. Problem je, ze lavu a pravu stranu mam osadenu dost odlisne. Na lavej strane mam nad silenblokom osadenu na tej tycke este maticu 22, ale na pravej strane ta matica nie je. Teraz neviem, ako to ma byt. Podla ETK to vyzera tak, ze ide silac, nad nim je matica, potom podlozka a nasledne to ide do kasne. V reali to ale vyzera tak, ze v kasni je puzdro, ktoreho sucastou je ta velka podlozka, cast puzdra, takych 5mm, zasahuje aj pod tu podlozku. Tak teraz neviem, ci tam ma byt este aj matica, alebo nie.
Na tej lavej strane je to cele take zvlastne, tomu, co to predo mnou menil sa asi nepodarilo nalisovat cely silentblok, asi iba tak 2/3 z neho, tak dal hore maticu a dole z neho odrezal. Len teraz ci tam ta matica ma byt aj normalne, alebo nie...
BMW -Bayerische Motoren Wergel
Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex
pribehe36 316i Compact '97 -ex
pribeh