... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

bmw750il
Autor témy
Auto: BMW 750IL
Kraj: Banskobystrický

Problém s radením e38

Štvrtok, 10. Marca 2011, 19:04

Nazdar páni nevie čo a aký je problém ale ked zapnem motor okamžiťe ju hodí do 3-ky a ani sa nepohne ani hore ani dole aj ked mám v manuále.vymenil som prevodovku za druhú a stále to isté,dokonca som vymenil aj riadiacu jednotku na prevodovku a stále to robí nevieťe mi pomôcť mám taký pociť že tá prevodovka je stále v nejom režime a neviem na to prísť.mal som raz stým problem na tej druhej a tam bola chyba iba v baterke.no neviem máte stým niekto skúsenosťi ?

Bawo 740
Kraj: Zahraničie

Re: Problém s radením e38

Štvrtok, 10. Marca 2011, 20:03

Prevodovku máš v núdzovom režime Getriebenot program a má stále zaradený 3. prevodový stupeň.S autom sa jazdiť dá len chvílku trvá kým sa rozbehne na tej trojke.Skús ísť na diagnostiku nech sa s tým pohrajú.Kedže si menil prevodovku za druhú a je na nej všetko ok tak je možné že si auto zapamätalo núdzový režim a teraz to tak zostalo.

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Marca 2011, 23:19

v provom rade na diagnostiku, vymazat vsetky chyby prevodovky, ist sa previezt a ak bude jazdit v pohode, tak iba nejaky duch.. ak sa z novu vrati do toho rezimu, tak na diagnostike by mala byt aktualna chyba
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

bmw750il
Autor témy

Štvrtok, 2. Júna 2011, 13:26

Dnes som to bol spraviť a bez úspechu stále to isté ked je otočený kľúčik svieti zvýraznené P,po naštartovaní stále svieti a po 5.sek zhasne vyhodí na počítači chybu a po zaradení do D ide stále v 3 prevodovom stupni a nereaguje ani na automatické radenie ani S-režím...Už neviem čo stým asi novú prevodovku...

Užívateľov profilový obrázok
M-m-M
Auto: filcka po cipe
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 2. Júna 2011, 13:36

bmw750il napísal:
Dnes som to bol spraviť a bez úspechu stále to isté ked je otočený kľúčik svieti zvýraznené P,po naštartovaní stále svieti a po 5.sek zhasne vyhodí na počítači chybu a po zaradení do D ide stále v 3 prevodovom stupni a nereaguje ani na automatické radenie ani S-režím...Už neviem čo stým asi novú prevodovku...

dufam ze diagnostyku ti nerobil niekto kto robi golfy nemas co robit tak menis prevodovky?skus pozret vsetky kable od nej a daj ju adaptovat
A S R

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 2. Júna 2011, 14:10

bmw750il napísal:

co bez uspechu? diagnostika nevyhodila ziadnu chybu alebo co?
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

bmw750il
Autor témy

Piatok, 3. Júna 2011, 12:26

Znovu som bol snou a vyhodilo chybu čerpadla.... :cry: a kamarát písal ze repas stojí okolo 800E tak zhánam inú prevodovku...

bmw750il
Autor témy

Sobota, 4. Júna 2011, 11:30

palubný počítač hned po vyhodení chyby trans.failsafe.prog...

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 5. Júna 2011, 23:41

bmw750il napísal:
Znovu som bol snou a vyhodilo chybu čerpadla.... :cry: a kamarát písal ze repas stojí okolo 800E tak zhánam inú prevodovku...

Este si nam neozrejmil , preco si menil originalnu prevodovku za tuto. Takisto co pise diagnostika, to si nam tiez nenapisal. Bez chyb urcite nebude. Ako potom chces aby ti niekto poradil,nerozumiem...
Ak pise chybu cerpadla, tak mozes mat napr.slaby vykon motora a preto Ti ju hadze do nudzaku.
takysto k tym 800e za repas - to je taky repas, ze pojazdis 6 mesiacov a dovi prevodovka. Za ten peniaz vymenis na tej prevodovke akurat tak repasovany hydromenic, olejovu pumpu a lamely. A to by si si musel robit sam, no aj to pochybujem , ze by si sa do tej ceny vopchal. Takze to tak oprava za 800eur, ale aj to nechapem, ze niekto vypluje cenu opravy a ani prevodovku este nevidel otvorenu a nevie co je v nej pokazene. Toť vsjo odo mna.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných