... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
sixo napísal:Čavko, môj otec má na audi a4 19tky a keď to porovnám so 17tkami čo tam mal, tak auto je trošku tvrdšie, ale oveľa lepšie sedí na ceste v zákrutach, jediná nevýhoda je že vo vyjazdených koľajoch to ťahá za volant, ale to je skôr šírkou pneumatiky ako veľkosťou disku ale keď tam dáš 19tky určite tam nebudeš mať 205ky gumy. Čo sa týka opotrebenia má na nich nabehaných cca. 25tkm a zatiaľ na nápravách nič nebúcha a neklepe takže neviem ti povedať. Tiež ho všetci odhovárali, ale čo sa týka komfortu tak zmena zo 17" na 19" je len minimálna aspoň v tomto prípade. Tschus
mareko258 napísal:mam odjazdene na 19kach cca cez 16000km opotrebenie pneu v pohode, neklepe nebucha nic na napravach a to cesty vo VK su niektore ako tankodrom, akurat si treba davat pozor na velke dieriska na cestach inak rozdiel medzi 18 a 19 na 5eri nie je skoro ziaden....
mareko258 napísal:predok 245/35 R19 Kumho Ecsta SPT
zadok 275/30 R19 Kumho Ecsta SPT non runflat vsetko....to je zaklad inak to bude ako keby si jazdil na vlaku...![]()
bruso napísal:ja si myslim ze 255 je moc velka sirka na 8,5 disk v predu
bruso napísal:ja mam na 8,5 18" disku 255/35 a je to trocha balon, ale su to len zadne kola, 245 by bolo urcite krajsie, ale zas tie nemam v TP
chefino napísal:Chlapi, ako sa tu nedávano písalo, obúvajte len to, čo máte vo veľkom TP. Pár chalanov ostalo smutných, keď pri búračkách im poisťovňa krátila plnenie skrz to, že mali obuté nezapísané gumy. A to asi nikto z vás nechce. Policajti sú ešte len to menšie zlo.