... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
turtlak69
Autor témy
Auto: e46 - 330Ci
Kraj: Bratislavský

e39 - demontaz hadiciek od trysiek

Piatok, 11. Februára 2011, 13:58

ahojte, vcera ma neprijemne prekvapilo ostrekovanie celneho skla. po demontovani tej vystuhy zo spodnej strany kapoty som nasiel prasknutu hadicku k tryske ostrekovaca celneho skla. ta hadicka bola uplne jemna a doslova sa roztrusila pri pokuse o manipulaciu s nou. chcel som hadicku odstranit od trysky, ale neviem ako. medzi tryskou a hadickou je jeden medzikus. neviem ci hadicku odpojit hned tam ako sa napaja na to kolienko alebo aj s tym kolienkom to moze ist von. prikladam aj foto. pls poradte ako tu hadicu dostat od tej trysky. je to uz dost stare a pruznost je tam nulova. je to ako navarene. snazil som sa to dostat odtial, ale zatial bezuspesne. WDcko by zrejme nepomohlo kedze je to uplne tesne. thx za help :)
Prílohy
11022011037.jpg
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

tomas123
Auto: e39 530i e38 740i

Re: e39 - demontaz hadiciek od trysiek

Piatok, 11. Februára 2011, 16:59

turtlak69 napísal:
ahojte, vcera ma neprijemne prekvapilo ostrekovanie celneho skla. po demontovani tej vystuhy zo spodnej strany kapoty som nasiel prasknutu hadicku k tryske ostrekovaca celneho skla. ta hadicka bola uplne jemna a doslova sa roztrusila pri pokuse o manipulaciu s nou. chcel som hadicku odstranit od trysky, ale neviem ako. medzi tryskou a hadickou je jeden medzikus. neviem ci hadicku odpojit hned tam ako sa napaja na to kolienko alebo aj s tym kolienkom to moze ist von. prikladam aj foto. pls poradte ako tu hadicu dostat od tej trysky. je to uz dost stare a pruznost je tam nulova. je to ako navarene. snazil som sa to dostat odtial, ale zatial bezuspesne. WDcko by zrejme nepomohlo kedze je to uplne tesne. thx za help :)

Ahoj treba dat to elko s toho ostrekovaca dole ja som to robil vcera a zlomili sa mi dve hadicky kupoval som tie hadicky cele nove stalo to okolo 40€

turtlak69
Autor témy
Auto: e46 - 330Ci

Sobota, 12. Februára 2011, 19:34

dakujem za odpoved. takze dobra sprava je, ze to Lko ide dole. to som prave nevedel. skusal som ho potiahnut a nejako nechcelo ist. ked dole ist moze, skusim kusok viac sily. dufam, ze sa nic nezlikviduje. tie hadice skusim zohnat skor neoriginal. teda ak sa mi ich podari demontovat. pocasie zatial tomu prilis nenapoveda
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

matomendoza
Auto: e39,e38
Kraj: Nitriansky

Piatok, 18. Februára 2011, 15:59

treba pozret obyc mototechnach
urcite budu mat dake hadicky a kolienka
tusin pasuje s obyc skodovky,treba popytat
staci len priemer a dlzku,popripade spojky ale nie vela
teplovzdusnu pistol trochu nahriat aj demontaz a montaz bude lahsia
nepouzivat oleje,wd a pod potom to bude na okne a to nechceme :D

Sorry za OT-to turtlak69:svetla uz svicia,diky este raz
b m w e 38 735 i A individual
geboren in Dilgolfing am 24.04.2001
Gewicht:1925 kg/Länge:4984 mm
b m w e 39 525 t d s
geboren in Dingolfing am 6.11.1997
Gewicht:1655 kg/Länge:4805 mm
vw passat 2.8 v6 synchro excrash

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný