... všetko o BMW ...
kuto napísal:Čafte chalani. Zaujímalo by ma, kebyže som nejakou neštastnou náhodou prišiel o auto, v ktorom mám navigáciu. Či by bolo toto auto možné nejako vystopovať a ako??, Díkes za odpoveď.
kuto napísal:Čafte chalani. Zaujímalo by ma, kebyže som nejakou neštastnou náhodou prišiel o auto, v ktorom mám navigáciu. Či by bolo toto auto možné nejako vystopovať a ako??, Díkes za odpoveď.
kuto napísal:To by šlo, len myslim, že zlodej bude taky sikovny, ze sa ho rovno zbavi. Len tak hocikdo bmw neotvori, takze profesional bude profesional.
eEDOo napísal:
tak tak, raz dva je auto v plechovej garazi, ktora sluzi ako faradayova klietka, tj. tieni signal. Popripade sa auto nalozi do kontajnera a preveze sa niekam inde, ako bola jeho posledna znama poloha.
Kym je vo vnutri, tak zlodej moze hladat vysielac kolko len chce a isto ho raz najde.
...vdacna tema, mozeme tu polemizovat, ale ak si raz niekto vyhliadne tvoje, moje, alebo nejake auto a zivi sa tym, tak to auto si aj vezme.
kuto napísal:Niee nič mi neukradli, ale som len vydel v správach, ze ukradli X5-ku a vystopovali ju pomocou GPS, tak som chcel vediet že ako. No ale ked dám sim-ku do laktovej opierky, ta simka musi byť v mobile a mobil do toho stojanu nie. myslim že nemam zvláľť miesto iba na sim,ku. Kamarat ma mobil prepojeny s jeho bmw, no ale platit opat love za nieco...
Kraken napísal:
aha, zle som prečítal, ja že si tam mal keďže a to tam máš kebyže![]()
tak vitaj na klube, ďalší klubák zo SL tak sa nám to tu hádam pomaly rozrastie