... všetko o BMW ...

ale zacal som vyberat nove auto...Najprv som mal vyhliadnutu krasnu 535ku v Mpackete,ale zial majitel mi cely cas tvrdil ze auto ma xD ze je to xD a neviem co vsetko,po tom ako som sa na nom povozil - cisty zadny nahon
 ale zacal som vyberat nove auto...Najprv som mal vyhliadnutu krasnu 535ku v Mpackete,ale zial majitel mi cely cas tvrdil ze auto ma xD ze je to xD a neviem co vsetko,po tom ako som sa na nom povozil - cisty zadny nahon   

Velmi krasna E90 tka...foto este nemam,ale urcite pridam...zajtra alebo v nedelu :)
 Velmi krasna E90 tka...foto este nemam,ale urcite pridam...zajtra alebo v nedelu :) 

limon4 napísal:- je to aj mozne ? Ak ano tak mi porad co s tym..aj nejake upravy planujes? ako prerabka na 330i
JozefSvob napísal:- je to aj mozne ? Ak ano tak mi porad co s tym..
Urcite ano..ale najprv tam chcem dat Mtech zadne svetla
Mtech led angel eyes a led podsvietenie SPZ
ine kolesa urcite dam...tieto necham na zimu :) Ale toto leto s nimi vydrzim...dostal som na ne skoro nove letne gumy

inak to asi nepojde
  inak to asi nepojde   
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

tomasbmw napísal:no hlavne nedavaj prec ten chrom z grilu..to je zakladna vlastnost tuzerov ze ako prve nastriekaju ladvinky na cierno... ubohe..inak fajn auto vela strastnych km

tomasbmw napísal:no hlavne nedavaj prec ten chrom z grilu..to je zakladna vlastnost tuzerov ze ako prve nastriekaju ladvinky na cierno... ubohe..inak fajn auto vela strastnych km

Nech teda slúži veľa km bez nehody.
  Nech teda slúži veľa km bez nehody.