... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

kalafaster
Autor témy
Auto: BMW e65 745i
Kraj: Nitriansky

Buchot pri pohýňaní E39 528i

Pondelok, 3. Januára 2011, 19:12

Cafte,
mám taký problém dosť často ale nie stále pri pohýňaní z miesta počujem zo zadnej nápravy taky tupy buchot ako keby mi lietala flaša v kufri. ked je uz auto v pohybe tak v pohode a ticho len pri pohnutí prejdem tak asi pol metra alebo meter a "buch" zase nie nejak nahlas ale je tam nieco. Kardan ma trochu vôlu ale ten to nie je lebo az po zabere a prejdeni tak pol metra to buchne takze v momente buchotu je uz kardan v zabere. som zufali co to moze byt, raz mi mechanik strekol olej do nejakych klbol v zadu boli tak sikmo umiestnene a v tedy to robilo menej sa mi zda ale mozno sa uz chytam zufalstva. Pomozte mi...
dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Buchot pri pohýňaní E39 528i

Utorok, 4. Januára 2011, 12:20

robi ti to pri kazdom pohynani alebo len ked na to poriadne slapnes?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kalafaster
Autor témy

Utorok, 4. Januára 2011, 16:45

ked som rozbehnutý a pridam na plyn tak nie, ale ked sa pohynam tak skoro stale. a ked sa pohnem tak ze viac do plynu tak o nieco viac buchne

kalafaster
Autor témy

Streda, 5. Januára 2011, 19:27

pomozte prosiiiiim......

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Januára 2011, 10:33

Polo-osy su OK, resp ich klby? Diferak? Stredove ulozenie kardana? Kardanove krize? Pri preradovani rychlosti to nerobi?

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Cabuko137
Auto: e46, e39

Štvrtok, 6. Januára 2011, 17:00

mam presne ten isty problem co pises, s tym ze u mna to neni pocut pri uplne kazdom pohnuti.. Vsimol som si to najviac napriklad pri stati na cervenej a pohnuti, tak sa nasledne ozve taky tupi tlmeny zvuk, ako keby bolo v kufri flasa..

kalafaster
Autor témy

Štvrtok, 6. Januára 2011, 20:48

neviem ci nahodou na to nema vplyv aj vonkajsia teplota napriklad dnes mi to nerobilo musim to odnies zase na zdvihak a pomykat vsetkym lebo mechanici menia len to co vidia ale hladat sa im nechce ako minule nieco mi cinkotalo v prednej naprave tak mi vymenili tycky stabilizatora potom predne tlmice za monroe reflex za 460€ a furt to cinkotalo tak som sa nasral dal dole kolese a cinkotal hlupy plech ktory chrani brzdovy kotuc tak som ho dal dole a prestalo to, tak aj toto si musim nejak sam doriesit lebo kazdy len ojebava a kyda na toho druheho mechanika ako mna odzubal

kalafaster
Autor témy

Štvrtok, 6. Januára 2011, 20:48

neviem ci nahodou na to nema vplyv aj vonkajsia teplota napriklad dnes mi to nerobilo musim to odnies zase na zdvihak a pomykat vsetkym lebo mechanici menia len to co vidia ale hladat sa im nechce ako minule nieco mi cinkotalo v prednej naprave tak mi vymenili tycky stabilizatora potom predne tlmice za monroe reflex za 460€ a furt to cinkotalo tak som sa nasral dal dole kolese a cinkotal hlupy plech ktory chrani brzdovy kotuc tak som ho dal dole a prestalo to, tak aj toto si musim nejak sam doriesit lebo kazdy len ojebava a kyda na toho druheho mechanika ako mna odzubal

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 7. Januára 2011, 11:56

dat dole plech od kotuca, kupovat tlmice monroe? chlape to nieje skoda 120, ze to je kurvitko tak to nebude chybat.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kalafaster
Autor témy

Piatok, 7. Januára 2011, 20:17

co sa tyka tych krytov na kotuc tie kupim nove ked budem menit kotúce a oblozenie nie je sranda len tak hore dole dat naboj kolesa brdzy atd... a co sa ti nezda na tlmicoch monroe reflex??? zaujima ma tvoj nazor mne boli prezentované ako znackové..

kalafaster
Autor témy

Piatok, 7. Januára 2011, 20:23

este toto som nasiel ako pokec k tlmicom...
Monroe Reflex - dvojnásobná stabilita, dvojnásobná bezpečnosť Monroe Reflex je najnovší revolučný tlmič perovania, ktorý zvyšuje stabilitu vozidla, udržuje ho v bezpečnej stope a prispieva tak k maximálnej bezpečnosti jazdy. Pre tento tlmič bola vyvinutá nová technológia dvojitého disku piestneho ventilu (Twin Disc Technology).

no ale trocha riadne sme odbocili od temy.... zajtra idem za rampu tak uvidim co mi povedia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 9 neregistrovaných