... všetko o BMW ...
zakaznicky.servis.sk@bmw.com 

na obvodnom mi nakazal aby som si urobil kopiu technickeho aby mi ho nemuseli brat
 na obvodnom mi nakazal aby som si urobil kopiu technickeho aby mi ho nemuseli brat  takze technicky som mal stale...akurat ked mi davali novy tak mi zobrali stary a na novom nebolo meno a siel som na takom polovicnom na dopravny tam to odklepli za 5min a hura bolo to
 takze technicky som mal stale...akurat ked mi davali novy tak mi zobrali stary a na novom nebolo meno a siel som na takom polovicnom na dopravny tam to odklepli za 5min a hura bolo to  

johnyfly1 napísal:zalezi ako to chces robit...ked pojdes origo cetou tak v bmw ti daju papier so vsetkymi rozmermi kolies ktore su na auto schvalene...ale zapisat sa budu dat urcite ked nie origo tak urcite sa niekto najde kto ti ich zapise

Kraken napísal:stačí si dať urobiť malý techničák, tam kolesá zapísané niesu a policajti na to ešte ani nemajú čítačky
 maly TP mam :)) takze zatial som vo vate, to ze tam rozme rnieje som vedel, ale ze nemaju citacky
 maly TP mam :)) takze zatial som vo vate, to ze tam rozme rnieje som vedel, ale ze nemaju citacky  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) bananova republika
  bananova republika