... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Janop
Autor témy
Auto: BMW 520i
Kraj: Prešovský

servis, vymena oleja Presov

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 21:01

caute, mam E39 V6 benzin. Nevie niekto poradit kde servisovat bmw v Presove? Potrebujem teraz napr. vymenit motorovy olej. Ci to stoji za to ist do original bmw servisu. Keby to tam urobili kvalitne, tak ok, zaplatim.. len aby to tam nebolo tak, ze urobia za draho a mozno horsie jak v neznackovom servise.. lebo vsak sme na Slovensku, hejze?
diky

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: servis, vymena oleja Presov

Pondelok, 20. Decembra 2010, 06:29

v6 som este u bmw nevidel :), ked tak R6

bavarii by som sa vyhol obklukou, ale podla mna hociktory podomovi garazmajster by mal vediet pomoct
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 20. Decembra 2010, 20:33

Janop napísal:
caute, mam E39 V6 benzin. Nevie niekto poradit kde servisovat bmw v Presove? Potrebujem teraz napr. vymenit motorovy olej. Ci to stoji za to ist do original bmw servisu. Keby to tam urobili kvalitne, tak ok, zaplatim.. len aby to tam nebolo tak, ze urobia za draho a mozno horsie jak v neznackovom servise.. lebo vsak sme na Slovensku, hejze?
diky

Aj doma na dvore si vymenis olej. Kvalitne alebo nekvalitne sa to spravit neda, proste sa vymeni olej a filter a je hotovo....

Gobs
Auto: E39 525iA

Pondelok, 27. Decembra 2010, 14:38

co sa tyka vymeny oleja tak to mozes nechat urobit fakt v hocijakom servise, ale na nejake vacsie opravy ja osobne chodim do KE, lebo v PO som zatial nenasiel mechanika, ktory by mi vyhovoval.
ak: e39 525iA
ex: e46 318Ci
Ak by ste potrebovali naradie alebo servis naradia: lagonservis.sk

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných