... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
kisso
Autor témy
Auto: BMW 320i
Kraj: Prešovský

e36 320i volnoneh a strata vykonu

Sobota, 18. Decembra 2010, 23:15

zdravim vsetkych som tu novy a kupil som si svoje prve BMW prosim vas surne o radu.......auto nedrzi volnobech ked stoji jeden den tak ma potom strasny problem nastartovat ..... auto ide na 6 valcov palivovi filter som vymenil......dnes som prisiel na zaujimavu vec ze vstupny tlak na rampu vstrekov je az 6,5 baru pricom na nete som nasile ze ma byt max. 3,5 baru....chyba bude asi v nejakom snimaci ...... prosim poradte mi uz 2 tyzdne sa s tym seriem

Rider0910
Auto: Bmw e46 325ci

Re: e36 320i volnoneh a strata vykonu

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 02:31

Dam ti čislo na mojho mechanika 8) 0908877363 skus mu zavolat a povedat jaky mas problem byva hned tu pri PO a sikovnejšieho zatial nepoznam O:)

kisso
Autor témy

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 14:02

diki ...volal som mu ale nedviha mi....inac co som zabudol spomut ze auto da maximalne 140km/h a ked idem kludne cez mesto to jest 50km/h na takej trojke tak mi to po case zacne trhat a to dost ...... cele auto akoby nieco dusilo ale nikto nevie ze co ....motor chce ist ale nemoze....najhorsie je ze vobec nedrzi volnobech a zdochyna.......vaha vzduchu??? snimac skrtiacej klapky??? snimac polohy vacky??? snimac kluky???? lambda sonda??? derava hadica za vahou vzduchu???? netesnost na sani???? upchaty katalizator????.........prosim poradte mi

Rider0910
Auto: Bmw e46 325ci

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 14:06

Dulova ves : Mechanik Jožko pozna ho tam každy ...ma hnede plastove okna a byva asi 100metrov od uradu ....on ti poradi najlepšie ...vždy ked som prisiel hned za par minut odhalil chybu poradil co objedant a kde objednat maximalna spokojnost 8) ineho mechanika ja nechcem uz .... :lol:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 15:10

odpoj vahu, odpoj lambdu a zistis ze sa ti nic nezmeni....
typujem to na cidlo vakcy a klukovky

inak mozes pozret vestko to co si popisal ;)

SN-silver
Auto: e46 320i m parketa
Kraj: Košický

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 16:24

nic neodpajaj chod na diagnostiku pravdepodobne ti vypovedal snimac vackoveho hriadela

kisso
Autor témy

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 18:00

sa nehnevajte ale ja poodpajal vetko a ziadna zmena ale vcera som vymenil striky a ten regulacny vetil tlaku paliva na konci rampy ta ide kus lepsie ale stale je tam vykon ale felicia 1.3 mpi........ na diagnostike som bol a nic nevyhodilo okrem ABS ....inac mam to blbe pretoze na tom aute uz bol meneny motor a ja neviem jaky tam bol pred tym a ci vymenili aj riadiacku .....ked je tam riadiaca s vanosom a motor nema vanos ta som pekne krasne vtahu.....uz neviem co mm robit

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 21:02

sviecky si menil? ma to uz vanos? diag u airborna(ja som uz daleko)?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kisso
Autor témy

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 22:50

sviecky ten majitel predomnou menil jak najaty sak v kufru som nasiel asi 20.....sviecky su v poriadku lebo som mal nastartovany motor a som ich postupne odpajal a pripajal z toho viem ze ide na vsetky valce..... na diagnostike som s nim uz raz bol ale ta neukazala nic okrem ABS cos som uz opravil..... neviem ci si daleko odkial presne si???? s autom ani velmi nechodim maximalne tak do popradu lebo to sa ani poriadne neda ist .....ked zaradim 5-ku tak staci mierny kopcek a rychlost mi klesa nech robim co chcem..... plyn na podlahe.... spotreba 28 litre a autu sa nechce..... mam ist ku jednemu odbornikovi na diagnostiku do SNV ale ten akosi na mna nema cas

kisso
Autor témy

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 22:55

inac auto jak som ho kupil nemal vanos ale mysleli sme ze su na hovno natavene rozvody cos aj boli ..... pootocene o 180 stupnou.....a pri demontaci praskla sacia vacka tak som kupil iny motor s vanosom a doma sme prisli nato ze co je vobec vanos.....tak sme tam dali saciu vacku z vanosu..... su rovnake az nato ze maju rozdielny uchyt toho ozubeneho kolecka....ale este som nenapojil elektriku na neho a nevimenil to olejove cerpadlo ...takze je tam vanos ale vlastne auto o tom nevie a kedze neviem jaka tam je riadiacka tak neviem ci sa mi ho vobec dakedy podari napojit.........dufam ze to aspon dakto pochopi.......viem ze som to napisal jak hotentot

jararak

Pondelok, 20. Decembra 2010, 06:25

taze teraz tam mas bez vanos motor s vanosovou vackou alebo si tam naladoval cely motor s vanosom ktory ma vypnuty vanos (proste si nepozapajal solenoid, olejove hadice a tak?), never tomu ze auto nevie o tom ze tam nemas vanos, co myslis, preco ti to ide tak zdochlo? kebyze ti niekto odpojil pluca a dychal by si len cez priedusky, asi by si o tom vedel nie? :)
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

kisso
Autor témy

Pondelok, 20. Decembra 2010, 17:07

ja som tam mal motor bez vanosu ....praskla mi vacka a tak som kupil nahrany motor s vonosom ...... vymenil som saciu vacku cos tam musel ist aj vanosove vicko motora ...ale vanos som nezapojil

jararak

Pondelok, 20. Decembra 2010, 21:30

daj fotku toho motora lebo ja neverim ze sa ti toto podarilo poskladat. ved vanos ma vpredu taku bozulu, ako si ju tam narval bez toho aby bola v bloku, a vicko myslis ventildekel? ved ten ma tiez tu bozulu a potom by to netesnilo a blulo olej. mozno ze si to len ja zle predstavujem.
bmwcoding.sk

kisso
Autor témy

Pondelok, 20. Decembra 2010, 21:56

normane na hlave vyminis aj ten taky mali hlinikoy kryt co je hned vpredu das tam vanosovu vacku vanosove tesnenie a vanosove vicko .....bavi...ked budem pri aute tak ti to odfotim.....rozdiel je len v jednej skrutke ala.....ozubene koliesko co drzi na sacej vacke ma pri vanose 3 dierky a bez vanosu 4 dierky .....kvoli tomu som musel davat aj viko z vanosu...... ja viem ze pisem jak debil ale to by si musel vidiet ......inak preco by to nemalo bavit???

kisso
Autor témy

Pondelok, 20. Decembra 2010, 22:09

to ze tam nebol vanos a zrazu je nech nikoho netrapi pretoze ten isty problem je vzdy ci tam bola normalna vacka alebo vanosova......jak som uz povedal teraz je tam vanos ale neni zapojeny ani v elektrike ani na olejove cerpadlo ci co to je

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: hmm a 1 neregistrovaný