Štvrtok, 9. Decembra 2010, 07:09
ahojte.ako by som zacal...takto.auto slo do vcera asi takt ze pri 1800-2000 ot ma tak povediac zatlacilo do sedacky.potom prislo k 2800 mierny utlm k 3200 a potom zasa slapalo.ked som bol na krizovatke a hral som sa s plynom tak si frajerka myslela ze a nami je sanitka co tak turbo piskalo.tak to bolo do vcera. vcera som menil zhavice.ked som mal vsetko dole tak som rozbehal egr ventil..nebol nejako zapraseny ale vycistil som ho.dalej som vycistil filter na odvetravanie kluky lebo som o nom nevedel ked sa menil olej.bol v zalostnom stave.je jasne ze pri najblizsej vymene oleja ho vymenim.potom som vymenil taku tenku hadicku co ide od tej ciernej nadobky pri turbe az k ventilu lebo uz toho mala naozaj dost.no ked som to vsetko ponahadzoval auto sa uplne zmenilo...a ja neviem co a kde som spravil zle...proste auto ma uplne iny zvuk a co je horsie strasne ale strasne neskoro zabera turbo...proste je nemozne na 5 zrychlit...mam 2 okolo 1500 ot dam plny plyn a je uplne ticho...vysekal by ma aj favorit na spiatocke.strasne pomaly zacne zrychlovat.pride niekde 2000 a tam pomaly zacina tlacit turbo postupne az k 4500ot.najvacsi tah ma niekde pri 3500.co s tym? co som spravil zle? a este jedna otazka.ked som skusal stare zhavice ani jeden nesiel na baterke...baterka je dobra lebo sa cez nu startuje ine auto.a je nemozne aby mi nesiel ani jeden zhavic a pri -16 som auto v pohode natocil..to je nerealne podla mna.dakujem za kazdu radu...
Naposledy upravil/-a
lovec31 v Utorok, 11. Januára 2011, 12:41, upravené celkom 2 krát.