... všetko o BMW ...
airbone napísal:Zrejme si ten predavajuci vzal aj tie kable co tam maju byt. Teraz asi musis vychadzat z toho, akoby tvoje auto nemalo menic uz od vyroby. Podstatne je ci mas auto s MID alebo navi, lebo podla toho sa lisia aj kable. U modelov z navi sa prepaja changer s radiom vzadu (kable sa davaju do existujucej zasuvky na radiu), a napajanie je od zbernice vzadu, ktora ma oznacenie X a nejake cislo (uz nepamatam). Ta druha alternativa bez navi, tam musis mat predinstalovany kabel ktory vedie z predu z radia dozadu, napajanie sa dava tiez od tej zbernice. Mam doma navod (teraz som v praci) musel by som do toho kuknut, lebo teraz si uz napamatam detaily. Ja som tiez nemal CD menic tak som ho dorabal sam, ale ja som kupil origo od BMW a musel som kupovat aj tie dva kable. Doma nato kuknem.
airbone napísal:V prvom rade potrebuje najst tie kable a zisiti ci to bude chodit alebo nie, ale zrejme nie. Zrejme bude treba kupit nejaky adapter alebo iny kabel a to sa da lahko zohnat na nete, najsor na ebay.de