druhy obr tie 4 kable ....zaujimave .... cierno biely alebo bielo cierny sa pouziva na signal rychlosti alebo v druhom pripade na na signal spotreby dalej tam vidim sivo cerveny ten sluzi na to ze ked zapnes svetla tak sa ti nieco podsvieti napr taky ide do bc taktiez aj s tym ciernobielym ci naopak (nieje to moc vidno) a nemas bc ? resp ci to niekto nechcel dorobit
Signál rýchlosti má s rádiom niečo spoločné. Ak ideš rýchlejšie, rádio pridá volume.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička
Nazdar pozeral som te obrazky a prosim ta ak mas digitalnu klimu mohol by si mi odfotit ako to je od zadu zapojene lebo mne tam chyba jedno zapojenie niesu tam ani kable ani nic tak chcem vediet ako to vyzera ked to je zapojene prosim ta odfotis mi to a das sem foto alebo mi posli na mail likan2@azet.sk velmi moc ti dakujem