Piatok, 29. Októbra 2010, 13:58
Zdravim vsetkych uzivatelov BMW a obraciam sa s touto prosbou:
Doviezol som si BMW z Nemecka, 320d , a mam problem s tym, ze navigacne DVD nemozem vybrat, po stisknuti eject button napise: navigation DVD blocked a neviem co dalej. Podla vsetkeho mam v aute business navigaciu...teda nie som si isty lebo dnes mi jeden "znamy a vraj odbornik" povedal ze mozno mam business navigaciu strcenu dnu ale ma tam byt professional lebo povedal ze business su monochromaticke t.j. jednofarebne a len sipky ukazuje a ja mam farebnu.
Problem je ze na tom dvd, od ktoreho mam aj obal (je to 07 - 02 business road map navigation dvd) zobrazuje mesto kde zijem asi tak ze 5-6 ulic a to je vsetko.....skratka navigacia z Nemecka a z roku 2007 cize dost tam toho nie je
Od vas potrebujem mozno 2 veci : 1. Ako zistim ci mam business a ci professional...lebo teraz uz fakt neviem som v tom ze je to business ale ten clovek ma dnes toska prekvapil ked povedal ze sice mam obal dvd od business ale mozno cele to radio je professional a niekto asi zle dvd strcil a preto nejde vybrat
2. Ako mam vybrat to dvd, nepyta to ziadny PIN nic len napise DVD navigation blocked a koniec! Bolo mi zatial poradene odpojit baterku na 10 minut, dat ju naspat a potom ihned po zalozeni drzat EJECT button a "mala by" vyjst....aj preto skusam este toto forum.
VOPRED VSETKYM, KTORI sa pokusia o POMOC DAKUJEM (ak by bolo potrebne dodat foto tak dodam ako mi navigacia ukazuje aby ste/sme zistili aku mam )