... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

kyrinovicp
Autor témy
Auto: E90 330xd
Kraj: Bratislavský

bmw 5

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 16:43

cawte chalani chcel by som kupit BMW 5 e60 okolo roku 04/05 s dieslovym motorom nieco ako 525d alebo 530d do 15 000€.
na co by som si mal davat pri kupe najveci pozor. poradte
dakujem

nieco ako
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id1868914.html
Naposledy upravil/-a kyrinovicp v Pondelok, 25. Októbra 2010, 15:35, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
speq
Auto: F01 730d M-Packet

Re: bmw 5

Pondelok, 25. Októbra 2010, 00:12

neviem čo také špeciálne chceš počuť , zober dákeho chalana , mechanika , nech ide s tebou a vybavené ..

Hlavne si dávaj pozor čo podpisuješ , nedávaj peniaze len tak do ruky , daj potom predávajúcemu podpísať že prevzal peniaze atď atď .. okolo auta ťažko niečo uvidíš , bude to poriadne umyte , vytepované že to bude vypadať ako nové , treba si dávať pri jazde pozor či niečo nebúcha , pozrieť sa do spetneho či nedymíš , všímať si či nič nepíše i drive keď naštartuješ , pýtaj sa na veci , čo tomu je , čo tomu bolo atď , cele auto by si mohol prejsť meračom laku ak ho niekde dokážeš požičať na tú chvílu a opýtať sa prečo bola lakovaná napr strecha .. hodí sa to :) Takto si to všetko pozistuj ohladom auta a keď sa budeš voziť tak sleduj ako sa auto správa , volant , plyn , brzdy , elektroniku , napravy , ci dako netoci do jednej strany atd atd .. Vsimni si napr ako su na tom gumy , prstom si skontroluj dezen , pytaj sa na zimne , a ak to vazne budes chciet zobrat tak jednoznacne mechanik a nech ti to niekde dvihnu za 20ku a pozru ti spodok , povedia ti aj ci sedia KM , oni to hned uvidia podla toho ako su na tom napravy , ramena , naboje atd.

Vela stastia pri kupe :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 25. Októbra 2010, 11:50

na to, kolko to ma rokov to ma strasne malo najazdene, nema to ani servisnu knizku, takze to bude si myslim na 99% ztocene..cize tazko povedat, co od toho cakat...vybava takto na papieri paradna..ale cena podla mna az podorzivo nizka...
ma to adaptivny podvozk - velmi draha vec ked sa posere [cca 1000e za jeden tlmic...vraj sa musia menit dva naraz - nemam overene]...
konkretne tento inzerat by som ja obisiel oblukom..E60 by som pod 16tis E urcite nekupoval...ale to je kazdeho vec :)
ako osobne si myslim, ze E60 je pre troska majetnejsich...ti ostatni maju potom oci pre plac, ked sa tam nieco dodrbe... :))
good luck
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

kyrinovicp
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 19:31

tak momentalne je doma E90 330xd ale chcel by som pre seba radsej radu 5 e60

je pocitujuci nizsi vykon 525d oproti 530d a aky je rozdiel ked je v inzerate pisana 525tds?
a ake su optimalne najazdene km?

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 26. Októbra 2010, 23:49

speq napisal spravne, to auto by som urcite obysiel, ja mam taky nazor ze 5ka pod 14-15 tisic a ma nabehane okolo 110000km mi cena nesedi, musia byt len stocene kilometre.
kupia to v nemecku za 10000 euro s 300000km a potom to doma stocia a predavaju za perfektnu cenu auto sice vyzera na vonok perfketne , vsak je to zas kvalita ale skutocnost je ina, a co by som uricte nekupil je kozu bez vyhrievanych sedaciek. jedine vtedy keby zijem niekde kde nie je zima, inak budes nadavat den co den,....a na zadku budes mat vsetko mozne len teplo nie
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Adinator
Auto: E60 530dA

Streda, 27. Októbra 2010, 17:44

Ja si nemyslim ze je to az taka super cena. Byt tam overitelne KM tak by som to zobral na tvojom mieste, sak zas druha vec ak by tam rapidne boli stocene KM to ti v BMW zistia podla podvozku, alebo chod do cebie s tym, ze ak budu stocene ide to na jeho naklad :).
Bola tam 2004 530d v podstatne vacsej vybave za 14000 mala sice 170000 km, ale bolo tam nove riadenie, dost veci v motore, ale fakt ze vybava , poznal som toho majitela tam to nebolo stocene ani o 10km servisovane len v BMW tak neda sa odsudit ze ked je dobra cena znamena ze je to zle, niekto nechce predavat auto mesiac a viac tak spravi cenu, aby to islo okamzite, tak isto som predal ja auto, by som dal za to auto ruku do ohna, nahodil som inzerat na do dvoch dni predane, do teraz ziaden problem.

kyrinovicp
Autor témy

Streda, 27. Októbra 2010, 18:58

ja chcem aby bolo kozene a vyhrievane sedacky musi mat takisto ako aj aut. klima,PDC, najlepsie by bola navi professional ...
ta 3 je v kozi aj s vyhrievanymi a to si mozem len chvalit.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní