... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Macko
Autor témy
Auto: E34 525 TDS
Kraj: Banskobystrický

Pozna niekto tuto E34 z trnavy?

Streda, 20. Októbra 2010, 16:02

Zdravim pani, chcem sa opytat ci pozna niekto z vas tuto e34: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-tds-id1758364.html chcel by som to kupit, auto som nazivo este nevidel ale na predaj je uz dlhsiu dobu no nafotkach nevyzera zle ale zaujima ma aj vas nazor, aj tych co auto poznaju aj tych co nie...
Bayerische Murder Weapon- so zmyslom pre Detail :)

Užívateľov profilový obrázok
zacho_TT
Auto: 320Ci
Kraj: Trnavský

Re: Pozna niekto tuto E34 z trnavy?

Streda, 20. Októbra 2010, 16:28

to auto nepoznam, ale z fotiek sa mi pozdava, vybavu ma slusnu a vyzera aj celkom zachovalo, chod to pozriet urcite to bude lepsie ako naposledy :-"
///M

hessy

Streda, 20. Októbra 2010, 17:41

napis na nick peter540 :wink: myslim ze ho dava aj tu

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Októbra 2010, 18:56

ako može mať zapísane xenony v TP? šak to sa nerobí.. a ani ostrekovače na ne nemá.. To smrdi problemami len :D
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:23

zacho_TT napísal:
to auto nepoznam, ale z fotiek sa mi pozdava, vybavu ma slusnu a vyzera aj celkom zachovalo, chod to pozriet urcite to bude lepsie ako naposledy :-"

Co myslis ako naposledy...? ked som chcel auto od rase-ho?? uz je na autobazari aj ta E34 za 1990 evri myslim ale na auto v tako stave je to vela moj nazor...

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:25

hessy napísal:
napis na nick peter540 :wink: myslim ze ho dava aj tu

S Petrom540 som si pisal a neni to jeho ale predava to jeho kamarat, este musim pockat do konca mesiaca na prasule a pojjdem to kuk dufam len ze mi to uz vyjde a to auto sa celkom pozdava aj mne 8)

hessy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:30

nevdel som presne ci predava peter alebo kto ale viem ze je alebo bolo aj tu na fore na predaj alebo vymenu :P ale na fotkach vyzera celkom slusne

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:32

Mi_t_is napísal:
ako može mať zapísane xenony v TP? šak to sa nerobí.. a ani ostrekovače na ne nemá.. To smrdi problemami len :D

To ze su xenony zapisane sa nepozdava ani mne, no netvrdim ze sa to nerobi, podla mna ked kupoval xenony a ma certifikat tak by sa mohli dat zapisat i ked povinne to neni lebo ani ziadne nove auto pokial vjem nema xenony v TP a moze ich mat uz v serii, zevraj nato staci ak na svetlach bude E v kruzku a nejaky papier ako certifikat a dobre nastavit tie svetla :D netreba ich zapisovat, aa s tymi ostrekovacmi to je len sranda ci ako to myslis? :D sak neni ziadny zakon ktory udava povinne ostrekovace na svetla alebo sa mylim???

hessy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:33

pokial mas xenony auto musi mat odstrkovace svetiel a taktiez automaticke nastavovanie vysky ale ja by som si s toho tazku hlavu nerobil vobec

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:35

hessy napísal:
nevdel som presne ci predava peter alebo kto ale viem ze je alebo bolo aj tu na fore na predaj alebo vymenu :P ale na fotkach vyzera celkom slusne

Sak jasne pohoda, noo mne peter pisal ze na fore neni tak teraz nvm, mozno bolo a uz neni alebo vobec nebolo :D to je jedno, ale diky hessy ty si jeden z mala ludi ktory sa fakt snazi poradit a ne chytat druhych za slovicka a p.covat...

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:40

hessy napísal:
pokial mas xenony auto musi mat odstrkovace svetiel a taktiez automaticke nastavovanie vysky ale ja by som si s toho tazku hlavu nerobil vobec

noo tak tie ostrekovace by sa dali doriesit ale automatika na vysku??? uff to neviem, alee ja si tiez myslim ze by s tym problem nemal byt, viac krat sa mi stalo ze napr. policajt tvrdil ze mam neplatnu poistku od "vcera" a poistka bola platna este mesiac tak pochybujem o tom ze by zelene ropuchy az tak do detailu vrtali do toho lebo myslim ze to ani sami nevedia ked nepoznaju ani datum a rucickove hodinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hessy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:43

presne tak, ale vzdy si nieco najdu... ale ocovy este ani raz nepindali na xenony aj ked niesu origo ale su vymenene za origo xenonove s e39 + ma len zaslepky ostrekovacov a ziaden problem nikdy aj ked minule jeden iniciativny mal nejake kktiny ale obisiel sa racej 30€ za folie na prednych oknach ale to je ot

Macko
Autor témy

Streda, 20. Októbra 2010, 22:50

hessy napísal:
presne tak, ale vzdy si nieco najdu... ale ocovy este ani raz nepindali na xenony aj ked niesu origo ale su vymenene za origo xenonove s e39 + ma len zaslepky ostrekovacov a ziaden problem nikdy aj ked minule jeden iniciativny mal nejake kktiny ale obisiel sa racej 30€ za folie na prednych oknach ale to je ot

praavda, mas to jedno, ked nemas taku chybu na aute tak mas zas inu a ked nie na aute tak v lekarnicke mas obvaz na ktorom vcera skoncila zaruka a tak ci tak dostanes pokutu :) najlepsie je sa tym bazerantom vyhybat a mozes jazdit aj na podvozku z ponorky bez svetiel o polnoci :D ale netreba sa nechat buzerovat !!!

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 15:01

ale cez stk bez uplatku s tymi xenonami neprejdeš ;).. cez zelenych hej ale tam nie :D
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

hessy

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 15:25

ja neviem co sa vzrusujes, pokial to mam raz zapisane v TP mohol by mi akurad tak vies co a hadal by som sa tam snim aj do smrti a povedzme si narovinu pokial nezaplatis aj tak cez tu stk neprejdes vzdy si tie kurvy nieco najdu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: catchcash a 2 neregistrovaní