... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
patres napísal:dpc totok som nevidel snad 22 rokov![]()
![]()
hadam by som este niekde nasiel tu hru.
CRX160 napísal:uz to startuje .......... tymto sa chcem podakovat vsetkym ktory mi poradili PRD ...... keby som s kazdou somarinou behal do servisu tak by som sa nedoplatil ... a taka nehoda sa mozes stat hocikomu aj v servise taze tak ....... som si myslel ze klub je o pomahani a vymienani si skusenosti a radach ........... a ne o chvaleni sa kto ma jake kolesa a neviem co ....... taze tak
CRX160 napísal:uz to startuje .......... tymto sa chcem podakovat vsetkym ktory mi poradili PRD ...... keby som s kazdou somarinou behal do servisu tak by som sa nedoplatil ... a taka nehoda sa mozes stat hocikomu aj v servise taze tak ....... som si myslel ze klub je o pomahani a vymienani si skusenosti a radach ........... a ne o chvaleni sa kto ma jake kolesa a neviem co ....... taze tak
ice.blade napísal:svojim sposobom ma crx160 pravdu... uz tu nikto neporadi nikomu k veci... vsetci len ofrflu a je to stale dookolaaj ja by som si resetoval interval sam a keby som nezohnal konektor a ten si neupravil, skratoval by som to kablom... mne sa napr stalo to ze som si zabudol v kufri kluc od kolies... mal som otvoreny deklik na baterku ktoru mam v kufri... a zoskratoval mi plus pol baterky s kostrou... na pristrojovke mi zacalo blikat ABS, rucna a par inych lediek... vsimol som si ze to mam zoskratovane a hned som to dal prec... auto mi nechcelo nakopnut tak som nechal par minut vytiahnutu baterku a meral poistky... zalozil baterku a nastastie sa nic nestalo a auto chytlo a jazdi v poriadku...