Takže kona sa tu to v Oždanoch...Plán by bol asi taky:cesta hore serpentinamy,dole foto...a potom na letisko tam niake špritny a podobne....Je to zatial len predstava ktora vznikla včera večer...Čas ani doba neni určena koli tomu aby som sa spytal vas kedy vam to bude vyhovovat..takže všetci ktorý by mali záujem tak napište sem že čo chcete a kedy by vam to vyhovovalo a uvidime... Tak každy kto by mal zaujem sem pište. Diky + fotky
Nazdar, prisla mi sprava, serpentyni asi ja nie z dvoch dovodov Kedze mam 17 vodicak este nehrozi, a za druhe Cipisek asi nieje auto zrovna na STK, emisnu, a SPZky Uvidim podla datum atd atd, zatial, netusim
Veeelmo pekne :) No ked bude datum budem vediet ci mozem / nemozem ist :) Ale volno by som si koli tomu urobil. Skoda ze to na Google maps neviem najst.
Determination that is incorruptible ******************************* Vozový park: Škoda Felicia 1,4 50kW 2002 - doteraz stará láska nehrdzavie (iba trochu podvozok) Dacia Sandero 1,6 2009 - rodičia BMW 528i 2009 - Splnený sen... Bude upgrade coskoro :)