... všetko o BMW ...

Tri dni som uz konecne majitelom bmw...Povodne som rozmyslal nad 5er neskor 7er, ale nakoniec ako som sa previezol v e46 povodne 330D automat uz som iny model nechcel
 Tri dni som uz konecne majitelom bmw...Povodne som rozmyslal nad 5er neskor 7er, ale nakoniec ako som sa previezol v e46 povodne 330D automat uz som iny model nechcel  , no ako som kukal po autach moju cestu nakoniec skryzila e46 330iA, moje srdce sa rozbusilo a ja vedel ze tato bude moja. Majitel bol velmi mily chlapik, ktory chcel changenut sedana za touring. Trvalo to cca dva mesiace netrpezliveho cakania kym sa vsetko povybavovalo. A tak tu to je, konecne to stoji pred mojim barakom
  , no ako som kukal po autach moju cestu nakoniec skryzila e46 330iA, moje srdce sa rozbusilo a ja vedel ze tato bude moja. Majitel bol velmi mily chlapik, ktory chcel changenut sedana za touring. Trvalo to cca dva mesiace netrpezliveho cakania kym sa vsetko povybavovalo. A tak tu to je, konecne to stoji pred mojim barakom   

...auto bolo vylestene navoskovane ale vkuse lialo takze je momentalne spinave
 ...auto bolo vylestene navoskovane ale vkuse lialo takze je momentalne spinave 

paradne auticko s motorom ako ma byt...nech sluzi
 paradne auticko s motorom ako ma byt...nech sluzi  

-myslim ze nejazdim dak sialene, ale staci ze len kus zatlacim plynovy pedal a to auto vystreli
 -myslim ze nejazdim dak sialene, ale staci ze len kus zatlacim plynovy pedal a to auto vystreli