... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

martinkoklingac
Autor témy
Auto: e46 320td
Kraj: Trenčiansky

524td ABS problem!!!

Nedeľa, 29. Augusta 2010, 14:14

zdar mam taky problem na mojom aute ked idem a zacnem brzdit.tak cca pri nejakej rychlosti5-10km/h my zacne abs tukat do pedala.ale auto pritom v smyku nie je a cesta je sucha.neni mokra alebo nic nacom by koleso mohlo ist do smyku. robi to aj ked brzdim rovne aj pri vytocenom volante.

Užívateľov profilový obrázok
denikamiki
Auto: BMW 520i SE
Kraj: Prešovský

Re: 524td ABS problem!!!

Pondelok, 20. Decembra 2010, 16:36

martinkoklingac napísal:
zdar mam taky problem na mojom aute ked idem a zacnem brzdit.tak cca pri nejakej rychlosti5-10km/h my zacne abs tukat do pedala.ale auto pritom v smyku nie je a cesta je sucha.neni mokra alebo nic nacom by koleso mohlo ist do smyku. robi to aj ked brzdim rovne aj pri vytocenom volante.

Taky isty problem mam i ja i neviem si rady,bol som v servise a tam ze lave zadne cidlo je zle,tak som ho vymenil bol som na reset no problem to nevyriesilo.
[color=#4000BF][/color][http:]//img208.imageshack.us/i/p1010693.[jpg/]ttp:]

car-multimedia.cz
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Decembra 2010, 17:22

Diagnostika vypise nejakou chybu? Dela to porad nebo jen nekdy? Videl bych v dusledku tohoto pocasi na zaspinene cidlo, popripade cidlo ABS na odchodu. Ale vic by rekla diagnostika.

martinkoklingac
Autor témy
Auto: e46 320td
Kraj: Trenčiansky

Streda, 22. Decembra 2010, 20:06

robi to stale je jedno ake je pocasie jedine co som este postrehol ze ked zacnem po starte cuvat a pohnem sa dopredu tak je hned v chybe to bs alebo ked my preklznu zadne kolesa tak ho hodi to chyby pokial sa nestane jednaa z tychto dvoch situacii tak abs chyba nesvieti a tvari sa ze je vsetko ok len ide to cele na ko***.ale uz som sa ztim zmieril ...

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Decembra 2010, 23:17

mal som to aj ja po vymene cidla na e36, nasledne som cidlo znova vybral a kedze je cidlo magnet a stare som musel odvrtat, ostali mi tam piliny. takze som to pekne ocistil a cidlo znova usadil, odvtedy funguje ako ma.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní