... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Autor témy
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Parkovacie senzory

Sobota, 28. Augusta 2010, 12:31

Zdravím,

hladám na svoje auto (nie BMW) parkovacie senzory, pozeral som na internete 2-3 snímačové, ale ideálne sú podlamna 4 snímačové. Môžu byť aj s káblami, nepotrpím si ani na kamerky a pod. Stačí klasický zvukový signál. Nepoznáte niekto dobrý internetový obchod, príp mate skúsenosti s použítím konktétnych senzorov ? Klady, zápory atď..... a zabudol som, cena max tak do 100-130 €.

Za rady vopred ďakujem.

PS: až tu podobná téma je tak to kludne zmažte.
Agelias© by migo
///MARKETING

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: Parkovacie senzory

Sobota, 28. Augusta 2010, 12:55

cau, ja som dorabal na e36 senzory. zohnal som ich v CZ (plzen) v TESCU! boli za smiesne peniaze ( cca 1200CZK) su 4, maju funkciu pipania a aj malinky displej na ktorom pise pribliznu vzdialenost. foto mas v mojom pribehu. su pomerne nenapadne, instalacia jednoducha a zatial spokojnost ( kedze je to z Teska tak som ani necakal ze by to fungovalo, a aha :D )
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

M3 lover
Autor témy

Sobota, 28. Augusta 2010, 13:10

dethXtreme napísal:
cau, ja som dorabal na e36 senzory. zohnal som ich v CZ (plzen) v TESCU! boli za smiesne peniaze ( cca 1200CZK) su 4, maju funkciu pipania a aj malinky displej na ktorom pise pribliznu vzdialenost. foto mas v mojom pribehu. su pomerne nenapadne, instalacia jednoducha a zatial spokojnost ( kedze je to z Teska tak som ani necakal ze by to fungovalo, a aha :D )

no praveze Tescu a podobnym retazcom by som sa chcel vyhnut ! Najlepsie obchod kde by som mal aspon aku taku zaruku na to co kupim. Inak, da sa nastavit na tom tvojom intenzita zvukovehu signalu? Lebo na niektorych nie a pipa to tak hlasno ze zaparkujes, vystupis a este 5 min ti zvoni v usiach. [-(
Kazdopadne dik za info.
Agelias© by migo
///MARKETING

dethXtreme

Sobota, 28. Augusta 2010, 22:35

za tu cenu si myslim ze neni o com.a nieje to TESCO vyrobok.myslis, ze ked to kupis v nejakom "tuning shop-e" ze to bude lepsie? je to to iste :) akurat mozno drahsie :D ale je to na tebe...aa zvuk sa neda stisit, ale da sa gombikom vypnut a budes sa orientovat len displejom...a intenzita nieje taka katastrofalna :)

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

M3 lover
Autor témy

Nedeľa, 29. Augusta 2010, 00:31

dethXtreme napísal:
za tu cenu si myslim ze neni o com.a nieje to TESCO vyrobok.myslis, ze ked to kupis v nejakom "tuning shop-e" ze to bude lepsie? je to to iste :) akurat mozno drahsie :D ale je to na tebe...aa zvuk sa neda stisit, ale da sa gombikom vypnut a budes sa orientovat len displejom...a intenzita nieje taka katastrofalna :)

Tesco vyrobok to ani byt nemoze :) Neviem co je pre teba "tuning shop" ale nech uz je aky chce, poskytne mi aspon aku taku zaruku kdezto v Tescu, v ktorom su podobne vyrobky nahadzane niekde medzi treskami mi reklamaciu asi neuzna :)
Ale netvrdim ze aj tam sa daju zohnat obstojne veci....
Agelias© by migo
///MARKETING

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Nedeľa, 29. Augusta 2010, 06:37

M3 lover napísal:

Tesco vyrobok to ani byt nemoze :) Neviem co je pre teba "tuning shop" ale nech uz je aky chce, poskytne mi aspon aku taku zaruku kdezto v Tescu, v ktorom su podobne vyrobky nahadzane niekde medzi treskami mi reklamaciu asi neuzna :)
Ale netvrdim ze aj tam sa daju zohnat obstojne veci....

neviem ale s reklamaciami v retazcoch mam dobre skusenosti... oni to neriesia. prides das im vec donesu ti druhu a ides prec... nic take 20dni cakat kym sa dovozca zdohada alebo tak... proste nemaju cas a nervy riesit somariny 8-[
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

dethXtreme

Nedeľa, 29. Augusta 2010, 12:19

mys_iak napísal:

neviem ale s reklamaciami v retazcoch mam dobre skusenosti... oni to neriesia. prides das im vec donesu ti druhu a ides prec... nic take 20dni cakat kym sa dovozca zdohada alebo tak... proste nemaju cas a nervy riesit somariny 8-[

Presne tak! Mam uplne rovnaku skusenost. Skusil som v tesku kupit autoradio (vela funkcii za super cenu ) bol s nim mensi problem, tak som im to doniesol. Bez slova alebo zazerania ho zobrali a za 2 minutky mi doniesli druhe. No lenze chyba bola aj tu. Tak na druhy densom tam siel znova a uplne v pohode sa ma spytali, ci chcem skusit este jedno, alebo ci chcemspät peniaze. Poedal somze radsej peniaze, pani sa len usmiala, otvorila kasu, dala mi peniaze a vec vybavena :) ja si prave myslim ze co sa tyka reklamacii, tak taketo velke retazce su ovela ustretovejsi ako male podniky.
Ale riesime tu senzory, tak dufam ze ti niekto poradi aj nejak inac :)

habinho
Auto: e91 320d rv2008 face
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Februára 2011, 23:50

chcem ozivit temu,tiez rozmyslam nas parkovacim asistentom..to vazne nikto neriesil dorobenie PDC do auta?..ak ano dajte tipy odkial, kolko to stalo a aka je spokojnost?..

dakujem
e91 320d , facelift, Mpacket podvozok, 130kw
Ex E46 320d, M packet
Ex Skoda 120i, zadny nahon, trhac asfaltu...

dethXtreme

Sobota, 19. Februára 2011, 14:28

este kolko krat tu vznikne tato tema?

to uz nikto nevie vyhladavat?

http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/cuvacie-senzory-t42424.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 238 neregistrovaných