... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:cau, ja som dorabal na e36 senzory. zohnal som ich v CZ (plzen) v TESCU! boli za smiesne peniaze ( cca 1200CZK) su 4, maju funkciu pipania a aj malinky displej na ktorom pise pribliznu vzdialenost. foto mas v mojom pribehu. su pomerne nenapadne, instalacia jednoducha a zatial spokojnost ( kedze je to z Teska tak som ani necakal ze by to fungovalo, a aha)
dethXtreme napísal:za tu cenu si myslim ze neni o com.a nieje to TESCO vyrobok.myslis, ze ked to kupis v nejakom "tuning shop-e" ze to bude lepsie? je to to iste :) akurat mozno drahsieale je to na tebe...aa zvuk sa neda stisit, ale da sa gombikom vypnut a budes sa orientovat len displejom...a intenzita nieje taka katastrofalna :)
M3 lover napísal:
Tesco vyrobok to ani byt nemoze :) Neviem co je pre teba "tuning shop" ale nech uz je aky chce, poskytne mi aspon aku taku zaruku kdezto v Tescu, v ktorom su podobne vyrobky nahadzane niekde medzi treskami mi reklamaciu asi neuzna :)
Ale netvrdim ze aj tam sa daju zohnat obstojne veci....
mys_iak napísal:
neviem ale s reklamaciami v retazcoch mam dobre skusenosti... oni to neriesia. prides das im vec donesu ti druhu a ides prec... nic take 20dni cakat kym sa dovozca zdohada alebo tak... proste nemaju cas a nervy riesit somariny