Zdravim vas vymenil som na e46 vnutorne tyčky riadenia aj vonkajsie capy riadenia aj tycky stabilizatora.............pri jazde stale citim volu v riadeni moc sa mi to nezda kolko stupnov je povolena vola v riadeni u takehoto auta alebo to moc citlivo vnimam a ma to tak byt?? servo je po repase .........prosim o rady kde by mohla byt pricina. volantom netrasie...ani nevybruje iba ked idem priamym smerom tak ked skusam jemne tocit do lava a do prava tak volu tam je citit.
Ja som menil aj tyčky riadenia,aj spojovačky a tak či tak je tam vôla,ale dá sa s tým jazdiť zatial,potom vymenit hreben keď tak....Ja slovu REPAS moc neverím,teda pri určitých vecoch.......
ja mám tiež vôlu na hrebeni, ale môžeš skúsiť ho korigovať. na domčeku riadenia je šruba aspon na mojom, a tým som vymedzoval tú vôlu (zmenšoval) ale nečakaj zázraky.
ja mám tiež vôlu na hrebeni, ale môžeš skúsiť ho korigovať. na domčeku riadenia je šruba aspon na mojom, a tým som vymedzoval tú vôlu (zmenšoval) ale nečakaj zázraky.
mal som takú vôlu, že ked som odstavil auto a začal kývať volantom vpravo a vľavo tak bolo počuť poriadný buchot. tou šrubou sa to dalo pomerne dobre odhlučniť a už som si myslel že to bude ako nové, ale pri jazde (prejazde nerovnostami) to stále počujem búchať.
mam v praci rozobrate riadenie s e36 a stale mi nejde do hlavy ako moze byt na hrebeni vola to sa ulomia tie zubky ci ako? to musi byt riadna sila lebo ako fakt je to riadny kus zeleza
Zdravim.. Mam podobny problem ako tu spominate, myslel som ze su vymlatene tycky riadenia, ale prisiel som na to ze problem je v hrebeni... chcem skusit pritiahnnut tu srubu, aby som aspon trochu zmensil tu volu, ale neviem ktora to presne je... Mozte mi dat nejake info, alebo obrazok, ktora to presne je ? Dakujem. Drzte sa