... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
franzkiller napísal:no jazdim tak pol na pol, kazdy den skoro 40km po meste, a casto aj dlhe trasy mimo. dnes rano po dvoch dnoch statia napriklad skoro nic nebolo citit, islo to ako ma.
Slavo123 napísal:neviem kto tu napisal ze spojkove lozisko ale dovolim si povedat ze to je riadna ..... prva vec ktora ti to moze zapricinovat je ulozenie motora treba dotiahnut respektive vymenit, a potom az by som zacal riesit spojku, a s loziskom to nema nic , ze vraj pokryveny pritlacak... som prezeral i mudru knihu jak na to a tam tiez tieto zavady vraveli ze by to mali byt..... mne to robi tiez a spojku som menil teraz v lete takze neviem no,...
TT-SIMIK napísal:Aj ti to kope do pedalu,alebo skorej trasie motor????Opíš tvoje slovo trase,skacká ti auto,alebo vybruje niečo,alebo????!!!!pri rozbiehani na jednotke (pri pustani spojky) sa trase,čo trase???Aj cicka sa ti trase ked utekáš.....![]()
svanto66 napísal:zdarek..ja mam trosku iny problem..na studenom motore taktiez..pri rozbiehani pohoda..ale ked dam dvojku a napr idem na dvojke dlhsie (otacky okolo 2000) a uberem plyn tak s autom tak jemne cukne (pribrzdi) raz alebo niekedy aj viac krat ako by som pridal ubral pridal ubral ale tak sekane.....alebo napr v kolone zaradim 1 plyn a potom 2 (len bez plynu, a pustam spojku) tak po vytlaceni spojky opat cukne alebo pribrzdi..totez po pridani plynu cukne..neviem ci som to dobre a zrozumitelne opisalje to normalne alebo co to moze byt?