... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Driver67
Autor témy
Auto: E53 2.0iS (iks5)
Kraj: Trnavský

Problem s BATERIOU v kluci E39

Pondelok, 26. Júla 2010, 18:09

Zdravim mam E39, rv 98, cize pred facelift a klasicky kluc, nie diamantovy. Kupil som donho novu bateriu a vydrzala mi tak 2 tyzdne. Kupil som donho znova novu bateriu varta a vydrzala 2tyzdne. Auto sa da s klucom len odomknut, zamknut nie. Meral som baterku a ma 2,65V. Co s tym moze byt? :(
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

xH4wK
Kraj: Košický

Re: Problem s BATERIOU v kluci E39

Pondelok, 26. Júla 2010, 19:02

Driver67 napísal:
Zdravim mam E39, rv 98, cize pred facelift a klasicky kluc, nie diamantovy. Kupil som donho novu bateriu a vydrzala mi tak 2 tyzdne. Kupil som donho znova novu bateriu varta a vydrzala 2tyzdne. Auto sa da s klucom len odomknut, zamknut nie. Meral som baterku a ma 2,65V. Co s tym moze byt? :(

Podla mna nebude problem v baterke ale v centrale.. ci ? -> bmw5/central-na-d-o-t4581.html

Driver67
Autor témy
Auto: E53 2.0iS (iks5)

Utorok, 27. Júla 2010, 11:43

vies ale kluc pracuje 2 tyzdne v poriadku, odomyka zamyka bez problemov, dokonca som auto zamkol z najvyssieho poschodia panelaku ale po 2 tyzdnoch baterka vypluje dusu z neznameho dovodu :cry:
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

LuboPN
Auto: BMW X5 4,4i r.2003

Nedeľa, 26. Decembra 2010, 10:56

Driver67 napísal:
vies ale kluc pracuje 2 tyzdne v poriadku, odomyka zamyka bez problemov, dokonca som auto zamkol z najvyssieho poschodia panelaku ale po 2 tyzdnoch baterka vypluje dusu z neznameho dovodu :cry:

Mal som ten isty problem. Chybu mas urcite len v kluci ked ti odchadza baterka. To ze uz auto nezamknes ale len odomknes je preto, ze uz je v haji baterka 2,65 je malo. Musi to byt tusim cez 3,20 aby fungovalo vsetko korektne a teda aj zamykanie. Teraz uz len prist na to, preco ti ta baterka odchadza :-). Moze byt oxidacia, vlhkost.........

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 26. Decembra 2010, 18:42

Ak na aute malo jazdis (kratke trate) a casto pouzivas DO, tak sa baterka nestihne dobit. Taktiez zima baterke urcite neprospieva.
Ale problem moze byt aj inde, len ma nenapada kde... :-k

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných