... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Marekmartina
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Košický

Kontrolka Airbag pri starte ma svietit ?

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:23

vcera som kupil BMW 530d a mam nejake nejasnosti neviem ci ma svietit v polohe kluca 1 kontrolka na airbag, dalej aku spotrebu nafty ma tento model ? a ako spravne pouzivat ASC a PDC ? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: Kontrolka Airbag pri starte ma svietit ?

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:30

Ano v polohe 1 ma svieti asi 3 az 5s neviem kolko presne a potoom zhasnut.
ASC mas protikl, ked sa dostanu kolesa na miesto s horsiou adheziou, tak sa ti nepretocia, je to stale aktivne, gombikom to vypnes a na pristrojovke ti potom kontrolka svieti, taktiez pri zasahovani ti blika podla zasahov.
PDC netusim.
Nur Original ist Legal.

Marekmartina
Autor témy

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:51

asi som to zle napisal vedla tlacitka ASC je dalsie asi PSC , ze vraj to ma sluzit aby nehrabali kolesa ? alebo nejaky stabilizacny system ? a neviete aku priremernu spotrebu ma tento model ?

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 4. Júla 2010, 15:45

PSC netusim ale skor mas PDC :D je to parkovaci asistent, po stlaceni by mal pipat ked sa priblizujes k prekazke ale jak pipa a v jakych intervaloch nech sa vyjadria odbornici. Kazdopadne proti preklzu je ASC. To sluzi proti hrabaniu kolies.
Nur Original ist Legal.

Marekmartina
Autor témy

Nedeľa, 4. Júla 2010, 16:35

ano je to PDC a ked cuvam tak sa to samo zapne a zapipa a ked zaradim potom jednotku tak to tak dlhsie pipne a ostane svietit . ok diky

Kroki929
Auto: E39 530d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 4. Júla 2010, 17:22

Ja mám priemernú okolo 7l (kombinovaná) a ASC netreba podľa mňa vypínať, hlavne keď je mokro si robí svoju prácu tak ako má.
Mimochodom k priemernej spotrebe ktorú ukazuje BC si treba ešte prirátať 0,5-1l kedže ukazuje troška menej ako je skutočná, aspoň teda u mňa.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní