Nedeľa, 27. Júna 2010, 23:46
Ahojte chalani. Potreboval by som radu. Uz ked som kupil BMW 525d, cize E39, tak mi po vypnuti a vytiahnuti kluciKa bezal potichu ventilator v aute. nedaval som tomu ziadnu pozornost, lebo som si myslel ze dofukava automaticka klima.lenze pred tyznom idem nastartovat a nic, len zopinanie relatiek. tak som to nakopol cez kable a vsetko ok. nadruhy den zas len zopinanie relatiek tak som to zasa nakopol cez kable a vozil sa, uz som tusil ze mi niekde unika prud,ale este som pockal na treti den. zasa mi to vybilo baterku,ale tento krat uplne,ze ani kontrolky nesvieteli. Z bozou pomocou som to nakopol,lenze zacalo mi fukat fukar v aute aj po vypnuti motora aj vytiahnuti kluca. Ten fukar fuka na plno, a neda sa vobec regulovat sila fukania na paneli.Takze ked idem s auta prec musim vzdy odpojit baterku, aby to nefukalo a nevybilo baterku.Cital som tu rady a pisete tam o nieakom Jezkovy, tyka sa to aj mna? robi to neplechu aj v mojom aute? ak ano, tak kde to prosim mozem kupit. Dakujem za odpovede
Tomas