... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

tak radsej necham na druhych, cize ak je niekto normalny, zodpovedny, sikovny nie je problem sa dohodnut..  ale jedna velka pravda, ta E21 ma klasicki stavbu atd cize mal by to vedet kazdy
  tak radsej necham na druhych, cize ak je niekto normalny, zodpovedny, sikovny nie je problem sa dohodnut..  ale jedna velka pravda, ta E21 ma klasicki stavbu atd cize mal by to vedet kazdy

crumar napísal:Moja skusenost s Hlavacom nie je moc dobra.
 . Neboji sa nicoho a rad sa hra s vecami, ktore nikto nechce robit...On ma dielnu vedla pumpy pri mliekarnach v jahodnikoch...
 . Neboji sa nicoho a rad sa hra s vecami, ktore nikto nechce robit...On ma dielnu vedla pumpy pri mliekarnach v jahodnikoch... Raz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?
 Raz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?

moila napísal:ja mam dobru skusenost s p. Muchom (byvaly Turcan areal). On mi daval dokopy compact a pekne sa s nim vyhral. Malo to vsak svoju cenu. Ale teraz ked v MT cosi potrebujem tak chodim za kamosom Palom. Neboji sa nicoho a rad sa hra s vecami, ktore nikto nechce robit...On ma dielnu vedla pumpy pri mliekarnach v jahodnikoch...
No a Nitro bol super. Ten mi robil servis na compact stale, len potom zacal stavat dom a na auta nemal casRaz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?

moila napísal:No a Nitro bol super. Ten mi robil servis na compact stale, len potom zacal stavat dom a na auta nemal casRaz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?
 Na sídlisku pod autom
 Na sídlisku pod autom  Číslo ma to isté, nová garáž stojí, dokonca je v nej už aj upratané, takže sa mu treba skúsiť ozvať
 Číslo ma to isté, nová garáž stojí, dokonca je v nej už aj upratané, takže sa mu treba skúsiť ozvať 
 tak to je fakt smola...neviem ci hovorime o tom istom chalanovi. Je tam pri slovnafte (ale pred pumpou v tom areali cez ten tunel)len teraz chvilku, predtym bol pri ucilisti...
 tak to je fakt smola...neviem ci hovorime o tom istom chalanovi. Je tam pri slovnafte (ale pred pumpou v tom areali cez ten tunel)len teraz chvilku, predtym bol pri ucilisti... 
 vreco napísal:
Paľo,Paľo.Neviem či to je on ale ak myslíš toho čo má garáž hneď za Slovnaft pumpou? Lebo keď som mal ešte favorita tak mi mal vymeniť poloos a nápravnicu lebo som to sekol o obrubník a drelo to všetko o seba. Bolo to len vyklepané poloos vybrovala pri každej otáčke homokĺb odišiel do mesiaca ale zaplatil som za to ako za nové diely...