... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
crumar napísal:Moja skusenost s Hlavacom nie je moc dobra.
moila napísal:ja mam dobru skusenost s p. Muchom (byvaly Turcan areal). On mi daval dokopy compact a pekne sa s nim vyhral. Malo to vsak svoju cenu. Ale teraz ked v MT cosi potrebujem tak chodim za kamosom Palom. Neboji sa nicoho a rad sa hra s vecami, ktore nikto nechce robit...On ma dielnu vedla pumpy pri mliekarnach v jahodnikoch...
No a Nitro bol super. Ten mi robil servis na compact stale, len potom zacal stavat dom a na auta nemal casRaz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?
moila napísal:No a Nitro bol super. Ten mi robil servis na compact stale, len potom zacal stavat dom a na auta nemal casRaz mi dokonca vymenil spojku a aj doviezol auto z MT do BA, ked som chcel ijst na autoslalom na carate a bol som v casovej tiesni a on potom isiel naspat vlakom. Supis chalan. Uz je zase k mání?
vreco napísal:
Paľo,Paľo.Neviem či to je on ale ak myslíš toho čo má garáž hneď za Slovnaft pumpou? Lebo keď som mal ešte favorita tak mi mal vymeniť poloos a nápravnicu lebo som to sekol o obrubník a drelo to všetko o seba. Bolo to len vyklepané poloos vybrovala pri každej otáčke homokĺb odišiel do mesiaca ale zaplatil som za to ako za nové diely...