... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

viktor x5
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Nitriansky

zle štartuje

Pondelok, 7. Júna 2010, 18:48

nazdar. moze mi niekto poradit preco mi to nastartuje az na treti krat ked dlchsie stoji?..za radu dik...a ake maju byt volnobezne otacky na x5 3,0i rok 2001

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: zle štartuje

Utorok, 8. Júna 2010, 10:37

toto by som na tvojom mieste hodil do topicu s nazvom : Technické okienko -predsa tento motor sa daval do viacerych aut ;)

no a myslim ze volnobezn otacky pri 3L benzine by mali byt take ieste ako u hociktorehoo benzinu okolo 600-750ot/min...

a urcite by som si skontroloval viac veci ako napr... ci pocujes bezninove cerpadlo ako ti tlaci benzin hned pri prvom starte...
popripade pozrel sa na palivovy filter kedy si ho menil na posledy, sviecky v akom su stave ci niesu zasrate resp. ci maju taku vzdialenost aku maju mat, ako je na tom vzduchovy filter atd...
co ti povedala diagnostika popripade ci si na nej vobec bol?!
a tak pricin moze byt viac cize mozes zacat s touto vylucovacou metodou...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

viktor x5
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Nitriansky

Re: zle štartuje

Utorok, 8. Júna 2010, 18:02

no dik za radu ale auto som kupil pred mesiacom a od znameho tak ma to dost nasralo ked mi povedal ze auto je ok...a fat fungovalo do teraz bez problemov..nedavno menil vsetky naplne a veci tym spojene mi hovoril aj stitky ukazal....na diagnostyku idem na buduci tyzden ale uz som sav bmw snima povadil tak im moc neverim...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní